Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Heilo sa for siden:

Sitter i en gymsal med en nyvaksinert 14-åring og tenker på at vi jammen er heldige i dette landet. Litt bismak ved tanken på hvor mange land som enda ikke har vaksinert risikogruppene, men slår meg til ro med at ryggmargsrefleksen om å følge vaksinasjonsanbefalinger står seg. :nemlig:


#3

Chablis sa for siden:

Konfirmasjon i dag :hurra:
Det ble en veldig mye mer spennende uke enn jeg ønsket, siden konfirmanten ble betegner som nærkontakt , heldigvis har alle tester vært negative og nå er vi klar til å feire han.


#4

Nenne sa for siden:

God feiring, Chablis! :)

Jeg har en lat dag før vinklubb i kveld. Jeg gleder meg!


#5

Hondacrv sa for siden:

God konfirmasjonsfeiring! Me skal å sjå på jentas bestevenninne ri et øøøh, stevne, dressur kanskje? Vel vel. Koselig blir det i alle fall!


#6

Pøblis sa for siden:

God lørdag! Vi er i sommerhuset for å stenge, og jeg skal straks ta sesongens nest siste bad. Det soste blir i morgen tidlig - uansett vær og føre.

Gleder meg til lunsj i liten sørlandsby og til tur i heia med hundene etterpå.


#7

Fersken sa for siden:

Det beste med å være på besøk hos foreldre er at frokosten er klar når man står opp. Konfirmasjon i morgen, litt redusert på grunn av smitteutbrudd i kommunen.


#8

star sa for siden:

Vi lurer på å dra på kamp i dag, men da må minsten få tatt en godkjent hurtigtest. Han tenker mens han spiser frokost.


#9

Stompa sa for siden:

Jeg har vært på løpetime med ei venninne og klipt plena (siste gang for i år?). Nå skal jeg slappe litt av før samme venninne og jeg skal ta noen orienteringsposter. Endelig en dag med fint vær etter regn, regn, regn, så vi må benytte sjansen selv om det sikkert er vått i marka fortsatt.


#10

Eia sa for siden:

Juhu fra bryllupsfeiring! Begge sa ja, og presten var av den kule sorten. Yngste var ringbærer, for faren er brudgom. Nå hviler jeg før festen, mens resten av familen er enten foran eller bak kamera. Snart middag. :jupp:


#11

star sa for siden:

Da er vi på plass i hallen. Vi bør vinne altså. :nemlig: :knegg:


#12

star sa for siden:

Seier, men på hengende håret.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.