Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Entretips?

#1

pippo sa for siden:

Vi skal flytte og i den nye boligen er det stor entre/gang, men lite veggplass (mange dører). Vi et en familie som roter mye med jakker, sko og vesker/sekker.. Har du et supert entretips blir jeg glad! Det kan være alt fra smarte løsninger til kjekke møbler. Hva er du veldig fornøyd med?


#2

sindrome sa for siden:

Legg ved bilder av gangen så er det lettere å komme med tips


#3

Høst sa for siden:

Vi har hengt opp sånne hengeknaggwr som henges over dørbladet på ene døren i vår gang.#5

pippo sa for siden:

Takk for gode tips! Jeg har ikke bilde (eller klarer ikke lime inn), med det er en kvadratisk entre med masse dører. Det er en vegg med garderobeskap. Utfordringen vår er at vi ikke er så flinke til å bruke skap.. Knaggtips er supert! Jeg har lurt litt på en solid stumtjener også? Og sliter veldig med hvor vi skal sette sko når vi kommer inn. Vil nødig vase gjennom hele entreen med sko fordi soverommene har inngang derfra. Noen genial sko-oppbevaring på smal (høy) vegg?#7

Frøken Fjong sa for siden:

Skokommoder - plass til maaange par sko, og ser ryddig ut - men ikke sett fuktige sko der! Jeg foretrekker å ha et par skohyller til skolene som brukes mest + helst til gjesters sko også - med unger og ungdommer flyter ganggulvet fort av sko🤪


#8

Stompa sa for siden:

Jeg ga opp skokommode – det går altfor lite sko i dem i forhold til hvor mye plass de tar. Derimot har jeg et skoskap som er helt genialt. Det er ca 30 cm dypt, og det går uendelig mange par sko i det. Men man må jo ha plass til det, da ...


#9

pippo sa for siden:

Hva slags skoskap har du Stompa?


#10

Malama sa for siden:

Vi har skoskap fra IKEA og det går i alle fall uhorvelig lite sko i den i forhold til plassen synes jeg. Reelt går der jo en del. De er bare fulle av sko som ikke er i bruk også har vi to skohyller også flyter gulvet likevel.

Relativt romslig entre, dør på alle fire vegger og kaos.


#11

pippo sa for siden:

Haha. Jeg er redd det er akkurat sånn det blir hvis jeg ikke finner en genial løsning.


#12

IzziCreo sa for siden:

Vi har Ikea Billy bokhylle som skoskap faktisk. Rommer masse! En høy med to dører, og en lav med to dører. Bygger ikke mer enn ca 30 cm fra vegg.


#13

IOA sa for siden:

Vi også! Og digger det. Kommode til votter, luer osv. Vegg med knaggrekke i to høyder, så regn- og utebukser kan henges på nederste rad.


#14

Stompa sa for siden:

Det er kjøpt på Skeidar for mange år siden. 70 bredt, 180 høyt, nesten 35 dypt, to dører, masse vanlige hyller inni. Superpraktisk, som sagt.

Haf ikke sett skapet i butikk på lenge, men jeg vil tro at bokhylle med dører, som noen nevner over, vil fungere like bra.


#15

Appelsin sa for siden:

Jeg har en liten entré med en skohylle til høyre (to hyller i høyden), og en enkel åpen sak i bambus med kleshengere til venstre når man kommer inn døren. Over skohyllen har jeg 5 muuto dots knagger i ulik høyde.
Under bambussaken står en kurv til votter og luer.

Jeg har lite ting, og bruker den åpne innredningen bevisst til å holde antallet plagg og sko på et minimum. Oppbevarer det som brukes bare iblant i kjelleren.


#16

Charlie sa for siden:

Ihvertfall LoCa Knax har også lister med vertikale knagger, mener jeg. Hvis det er begrenset veggplass kan det bety noe.

Utfordringen med skooppbevaring er å faktisk få skoene inn i oppbevaringen. :blush: Her er det litt å gå på, der. Men barna har en skohylle på eget rom, også, det hjelper. Billy som skooppbevaring var jo smart, siden den ikke bygger så mye ut fra veggen. :ja:


#17

pippo sa for siden:

Takk igjen! Skoppbevaring på eget rom + hylle som går ut i rommet (romdeler) skal jeg snuse litt mer på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.