Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

007 sa for siden:

God valgdag!
Jeg er ferdigstemt, og kan bruke ettermiddagen på andre ting. Som å sove en dupp på sofaen før trening. :gjesp:


#3

Fintdethei! sa for siden:

Jeg leste at du var ferdigtrent, 007, og ble søkkimponert. Hjemmekontor i dag, og skal spasere ned i lunsjen for å stemme.


#4

Blondie sa for siden:

Valgdag, ja! :hyper: Tradisjonen tro har jeg røde bukser på. Festmiddag med barna planlagt etter jobb og «valgvake» i sofaen hjemme. I år har jeg faktisk forhåndsstemt, selv om jeg elsker stemningen i lokalet på dagen. I år var jeg redd for symptomer/karantene/isolasjon og stemte i ro og mak tidligere i uka.

Jeg håper jeg våkner til en deilig forandring i morgen.


#5

Martis sa for siden:

Godt valg!

Hjemmekontor i dag, og det er deilig etter at hele helgen gikk bort i migrene og et 6 timers hundeklippekurs (på Paracet). Men valpen er helskjønn.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg har også forhåndstemt i år. Det tror jeg aldri at jeg har gjort før. Å ta med ungene for å stemme var en viktig ting for meg i mange år, og vi gjorde det til en festdag med ekstra god middag OG dessert. Nå har ungene blitt så store at de ikke tar del i valget uansett. Men vi skal nok se valgsending sammen i kveld.

Men neste gang det er valg, så skal snuppa få stemme. Det gleder hun seg veldig til.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg skal kjøre mine to eldste til valglokalet i dag. Det blir jeg skikkelig rørt av. :knegg:


#8

star sa for siden:

Har også forhåndstemt for første gang.
På jobb, men vil krype hjem igjen egentlig. Jaja.


#9

Maverick sa for siden:

Jeg skal stemme sammen med min eldste sønn i dag. :rørt:


#10

ingling sa for siden:

Valgdag! Jeg må finne et eller annet rødt å ha på meg, spørs om det må bli neglelakk. :humre:

Har også forhåndsstemt, men fikk jommen høytidsfølelse av det også. Høres skikkelig stas ut å stemme med ungene, jeg blir rørt av å lese om det, jeg!

Ellers er det hjemmekontor med ganske slakk form som gjelder i dag, men satser på at formen stiger etterhvert. Går det som jeg håper i kveld vil i hvert fall humøret stige!


#11

Toffskij sa for siden:

Vi skal høytidelig ned i valglokalet med 18-åringen, det blir stas! Det er liksom ikke det samme å forhåndsstemme, og i hvert fall ikke når vi har en førstegangsvelger i hus.


#12

Eia sa for siden:

Valgdag! Alltid spennende med valg, og jeg skal selvsagt stemme. :jupp:


#13

tink sa for siden:

God valgdag. Jeg stemte for et par uker siden, selv om jeg også egentlig liker godt å ta den høytidelige stemme på valgdagen. Krysser fingrene for regjeringsskifte i løpet av høsten.


#14

Stompa sa for siden:

Jeg har også forhåndsstemt for første gang i år, av flere grunner. Vi har også alltid gjort høytid ut av valget, og jeg kan melde om at det har fungert, for begge ungene har sørget for å få forhåndsstemt i Oslo i god tid uten at jeg måtte minne dem på det engang, og Frøkna var lett fortvilet da hun et øyeblikk ble redd for å ikke få gjort det pga. en positiv koronatest i omgangskretsen og begynte å krisemaksimere.

Selv om bare den ene av ungene stemte riktig er det likevel aller viktigst at de deltar. (Dette er selvsagt ironisk, de bestemmer selv.)


#15

Matilda sa for siden:

Jeg stemte i går, kommunen min kjører alltid todagersvalg. Vår tradisjon er stemming og kakespising søndag før valget, og det holdt vi på. Nytt av året var at elleveåringen sto for bakinga, det er i grunnen en ordning jeg kan tenke meg å beholde!


#16

Tjorven sa for siden:

Ingen av ungene stemte det samme som meg ved sine skolevalg i år, men det er ikke helt på bærtur. Snuppa stemte det samme som faren sin, og knerten stemte på det partiet jeg vurderte å stemme på. Det får være greit nok.

Faren min og jeg byttet stemmer et år. Han ville veldig gjerne bruke sin stemme i min kommune (Stortingsvalg), og han var villig til å stemme alt annet enn Frp i sin kommune. Det var nok ikke utslagsgivende, men den representanten jeg stemt på i Oslo kom inn. Jeg stoler på at pappa stemte "i henhold til instruks". Mitt valg var ikke milevidt fra det han ville stemt, selv om han synes jeg er litt mainstream. (Pappa er gammel akp'er.)


#17

Frøy sa for siden:

Valgdag!
Ellers så er det en ganske tung dag, jeg liker ikke omorganiseringen som er på gang hvor det er lite inkludering og jeg er redd for at det blir en tøff høst og vinter.


#18

Fersken sa for siden:

Jeg er på bortehjemmekontor (hos min mor) og heldigvis er det en veldig rolig møtedag.
Forhåndsstemte for et par uker siden, jeg kommer hjem etter at valglokalene stenger i dag.
Godt valg!


#19

007 sa for siden:

klikka 07.18? :latter: That will be the day!

Vi er en rød familie, viser det seg. Eldste stemmer mørkerødt, mellomste rødt og meg, mannen, yngste og to svigerbarn stemmer lyserødt.


#20

celebelen sa for siden:

Er det bakgrunnen for valg av fotballag også? :p


#21

Nenne sa for siden:

Jeg har forhåndsstemt for lenge siden. Dattera har forhåndsstemt på studiestedet og sønnen ble kjørt til stemmelokalet i går, litt motvillig, for han utsetter alt til siste minutt og det gadd vi ikke være med på. Han kunne fint surra det til sånn at han ikke rakk å stemme. Mannen har ikke fått statsborgerskap i orden på grunn av vanvittig treighet hos UDI, så han har ikke stemmerett denne gangen heller dessverre. :sukk:


#22

star sa for siden:

Får student i hus igjen i dag.

Spurte eldste hva han ville stemt, men han hadde ikke peil. Så tydeligvis ikke stemt i skolevalget.


#23

Blånn sa for siden:

De to eldste har forhåndsstemt. Mannen stemte i går og jeg skal stemme i dag på vei hjem fra jobb. Det blir fint.


#24

Blondie sa for siden:

Ungen ble sendt hjem fra skolen, så nå er det bestilt covid-test. :sukk: Vi får se hvor langt fraværet blir denne gangen.


#25

007 sa for siden:

Sjølvsagt. :D Med der er hele hurven 100% samstemt.

Jeg tror jeg kunne levd med at ett av barna hadde stemt FrP, men jeg hadde slitt fryktelig om en av dem holdt med United. Neida. Joda.


#26

Fintdethei! sa for siden:

Men de lagene har samme farge, 007 :knegg:


#27

Frøy sa for siden:

Da har jeg også fått stemt gitt, var meg og pensjonistene i valglokalet i dag. :knegg:


#28

007 sa for siden:

Samme farge hjelper ikke når det gjelder fotball. :trasser:


#29

Tjorven sa for siden:

Sønnen min forsøkte seg en stund som ManU-supporter. Han har slutta med det. :knegg:


#30

Kaija sa for siden:

Stemte i går. I kveldingen ble jeg potte forkjøla, så dagen i dag har jeg vært under sofapleddene, utenom da jeg syklet til testing og hjem igjen. Hadde dårlig samvittighet for mer fravær på jobb, helt til jeg husket på alle ungene med hoste og lange snørrbuser som var på skolen min forrige uke. Fint om foreldra kunne holde sjuke unger hjemme, synes jeg. Den dårlige samvittigheten forsvant som dugg for solen i hvert fall.


#31

007 sa for siden:

Poden prøvde seg også da han var 4-5 år. Pappa var strålende fornøyd og kjøpte Man U badehåndkle til han. Veldig praktisk, da fikk vi eget håndkle til å tørke hunden med når hun ble dusjet etter langtur i gjørma. Håndkledet endte sine dager etter at katten hadde brukt det som fødeunderlag.
Jeg har fremdeles litt dårlig samvittighet for både katten og hunden, men begge kom vel egentlig fra det uten varige mén.


#32

Maverick sa for siden:

007! :elsker: / :haha:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.