Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Morgenlevering - hva er godt?

#1

millact sa for siden:

Yngste blir snart 13. Morgenlevering har nylig startet opp her. Er det noe som er ekstra godt og kan bestilles til morgenen? Verdt det?


#2

Blondie sa for siden:

Utfordringen med å komme med tips fra alle steder i landet, er at de gjerne bruker lokale leverandører. Det som er godt her er altså ikke nødvendigvis godt hos deg. Kan du se litt på hvem de samarbeider med og resonnere deg utfra det?

Jeg kjøpte makroner til niese (16) til bursdagen hennes for to år siden, det nevner hun stadig fortsatt. Makroner til frokost, liksom. :knegg:


#3

Tjorven sa for siden:

De har noen slike frokostpakker med både juice, rundstykker og boller/kaker, og det hender det vi bestiller til bursdagsfrokost. Men som Blondie sier, så vil tilbudet variere fra by til by.


#4

Millen sa for siden:

Jeg syntes rundstykker ofte er harde, og ingen her i huset liker de spesielt godt. Ville heller gått for noen annet. Se hva de tilbyr jod deg.


#5

apan sa for siden:

Jeg synes også ofte rundstykkene er harde, og ville heller gått for noe litt mer spesielt, type boller, croissanter eller annet han liker spesielt godt.


#6

Matilda sa for siden:

Mine unger elsker croissanter (ikke de dyreste, håndlagde; disse kommer i tre-pakk), så vi bestiller gjerne en frokostpakke til oss voksne og croissanter ved siden av, hvis vi skal skeie ut litt. Sist bestilte vi fransk frokostpakke med juice, croissant, brioche og rødt syltetøy, og den skal vi ha igjen når det byr seg en anledning.

Vi har også prøvd en med rundstykker og ymse pålegg; mannens jobb var rause med frokostleveransene en periode. Har likt alt jeg har prøvd, også rundstykker, bortsett fra et grovt surdeigsbrød som blei fryktelig hardt. Man bør varme bakevarer fem minutter i ovnen slik instruksen sier, da.


#7

Charlie sa for siden:

Synes gjennomgående det er helt ålreit det vi har bestilt. Du får det du ser på bildene. Det er stort sett tilsvarende det man får i butikken, så spørs det jo hva man synes om det.

Helgepakken og fransk frokostpakke hadde mine likt, men man kan også fint dykke ned i utvalget og sette sammen sin egen kombo.


#8

Toffskij sa for siden:

Oslo: Jeg synes det varierer ganske mye hvor gode rundstykkene er, særlig de grove. Og så synes jeg smultringene er too much. Boller og skolebrød har alltid vært gode. (Vi fikk ganske mye morgenlevering en periode, siden mannen stadig vant frokoster på jobbquiz, så vi har prøvd en del. :knegg:)


#9

Blånn sa for siden:

Hm. Har ikke prøvd så ofte. Sist gang vi prøvde fikk vi feil leveranse. Vi fikk bursdagsfrokosten til noen i nabolaget. Mannen ble så stressa at det ødela stemningen litt. Jeg bar mer rolig. Ikke vår feil og vi ga beskjed til morgenlevering med en gang.


#10

Input sa for siden:

Vi snakket om dette på jobben i går og alle var veldig enig enige i at Morgenlevering er blitt betraktelig kjipere enn det var i starten. :(

Men på noen av rundstykkene anbefales det å varme dem i ovn før servering og det hjelper. Men da kan man kanskje like godt steke egne.


#11

Karamell sa for siden:

Du må få svar fra noen i din by. Her er det mye tørt og det eneste jeg synes er godt er cookiesene fra Godt brød. Croissantene er skikkelig tørre. Brimirundstykkene er ok. Og ellers finnes vel bare noen store kanelknuter og skolebrød. Alt det samme som du kan få på butikken (ikke bakerikvalitet, synes jeg).

Her kmmer leveringen like over midnatt, så varm baks er det ikke. :humre:


#12

millact sa for siden:

Nettopp, takk. Tenker jo at jeg like gjerne kan kjøpe noe godt som vi spiser til frokost på bursdagen slik han er vant til; sikkert mye billigere også.


#13

liefje sa for siden:

Jeg fikk deluxe frokostpakken (Oslo) på døren på bursdagen min (dvs. egentlig ikke på døren som de skrev men hos en nabo et helt annet sted, men det ordnet seg til slutt).

Av dette var croissanter med jordbærsyltetøy og mini berlinerboller kjempegodt.


#14

millact sa for siden:

Ser ut som jeg like gjerne kan kjøpe frosne croissanter på Kiwi (de vet jeg er nydelige) og noe annet godt selv og varme til frokost den dagen.


#15

veobra sa for siden:

Her jeg bor synes jeg bakevarene fra Nord bakeri er gode. Mye annet er det samme de har i butikken.

Skal du kjøpe croissanter i butikken anbefaler jeg virkelig de frose fra Jacobs. Det tar litt tid siden de skal tine i 20 minutter før de steker, men de er veldig gode.


#16

Chablis sa for siden:

Her har alt vært godt , så det varierer nok veldig fra sted til sted ja.


#17

millact sa for siden:

Ja, det er de jeg har kjøpt noen ganger på Kiwi. Tror det må bli slike, noe søtt og noe godt å drikke.


#18

My sa for siden:

Det som var mest stas av det jeg fikk til bursdagen min her var en flaske med amerikansk pannekakerøre. Måtte selvsagt steke selv, men de var veldig gode. Fulgte med marmelade, som var god (men vi er bortskjemt med mye bedre syltetøy i fryseren), fine rundstykker som var OK, god appelsinjus, berlinerboller med sjokoladefyll, :nam: og en brownie-lignende kake som også var god. Men pannekakene var altså høydepunktet i familien min, for det gidder vi aldri å lage til frokost.


#19

gnuri sa for siden:

Jeg anbefaler croissantene fra Rema 1000. Vi har prøvd både de og de fra Jacobs utvalgte, og alle hos oss likte Rema sine best.
Vi har bestilt fra morgenlevering tre-fire ganger de siste par årene, og det har vært skikkelig nedtur alle gangene. Skikkelig tørre og kjipe rundstykker og croissanter, og lite pålegg av det som faktisk var godt. Virkelig ikke verdt pengene (Romerike)


#20

Sissel sa for siden:

Vi har brukt Morgenlevering enormt mange ganger det siste året :knegg: (og mye flere år før det også). Vi har etter hvert funnet ut hva vi liker og ikke, og kjøper sjelden søtmat, kun rundstykker/baguetter og brød. Bor i Rogaland.


#21

millact sa for siden:

Kanskje jeg skal lage god røre sent kvelden før og stå opp litt tidlig og steke. Takk for tipset!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.