Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Friluftsliv hjemme i stua


#2

Gaia sa for siden:

Ja, nei, hva skal man si... Her er det åpenbart noe som ble "Lost in Translation", gitt. :knegg:

Hadde det i det minste vært et lite terrassebål eller en hengekøye med i den trenden, men nei. :skuffet:


#3

C3PO sa for siden:

De har tydeligvis ikke fått med seg at friluftsliv er forbeholdt utendørs.

Sier jeg, som akkurat nå har nyovertatt Berganssekk til minstens speideraktiviteter på sofaen.:himle:


#4

Anne C sa for siden:

Ja da snakker vi friluftsliv :hjerter:


#5

Høns sa for siden:

Haha, denne var bra!


#6

zinatara sa for siden:

Jeg må si at jeg elsker at de påstår at friluftsliv uttales “free-loves-liv” :D


#7

-ea- sa for siden:

Hoho, tror de kunne gitt trenden et annet navn.


#8

Maverick sa for siden:

Jammen altså. Rask scrolling gjennom artikkelen viser jo at de først snakker om friluftsliv as such, og henviser til hashtagger på Insta om hvordan dette foregår i praksis utendørs, og så fortsetter det med "hvordan dra friluftsliv-vibben inn i stua". Selv ikke CNN mener at man driver friluftsliv innendørs tror jeg.


#9

zinatara sa for siden:

Jeg ser den, men hele reportasjen føles som de prøver å sette et eksotisk navn og en slags skandinavisering av det som ser ut som amerikansk interiørtrend basert på typisk minimalisme med innslag av natur. Det har lite med det vi som nordmenn forbinder med friluftsliv og føles mer som den nye "hygge".


#10

Maverick sa for siden:

Er ikke helt enig i det altså. "Hygge"-greia går på myke tekstiler og komfort, "friluftsliv" går på å trekke inn naturelementer i interiøret.

Handlelistene i bunnen der er nok litt off, men trenden, selv om vi vel kan fnise litt av bruken av ordet "friluftsliv" her vi sitter i Bergansjakkene våre med skismurningen i sekken og stormkjøkkenet klart, er allikevel noe annet enn "hygge".

At det i alle år har vært et kjent interiørgrep å trekke inn naturelementer i innredning betyr ikke at det ikke er mulig å fintune konseptet inn i et mer spesifikt trendnavn.


#11

Tallulah sa for siden:

Jeg er enig med Mave. Men fniser litt over at de syns det skandinaviske er så stas, men selve estetikken er så veldig, veldig amerikansk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.