Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ferdige adventskalendere til unge voksne?

#1

Stompa sa for siden:

De to 20-åringene mine - en gutt, ei jente - må nesten få adventskalender i år også, men det må bli noe ferdig.

Noen som har noe å anbefale som ikke koster altfor mye? Gjerne noe litt artig.

Sokkekalender (han) og Rituals (henne) ble "brukt opp" i fjor, og særlig sokkekalenderen var under middels vellykka. 90 % gikk ubrukt til Fretex da vi pakka for å flytte han på hybel i august. :knegg:


#2

millact sa for siden:

Lakriskalender? Ølkalender?


#3

veobra sa for siden:

Kvinne (snart 50) blir aldri ferdig med å glede seg over en god sjokoladekalender. Jeg siklet i fjor på en med et lite marmeladeglass hver dag, butikken med olivenolje har også kalender.


#4

Charlie sa for siden:

Flaxkalender. Det får mine hjemmeboende, yngre kids. Evt om de selv ønsker seg en kalender de ville bli glade for. Eller lager til hverandre.



#6

IOA sa for siden:

Jeg har tidligere kjøpt flakskalendere, og laget en liten gavepose med kalenderen, den lokale julebrusen, kaffe/te og noe julegodteri. Det slo veldig godt an hos mottakerne, som var borteboende studenter. Går an å gjøre mye eller lite ut av.


#7

Stompa sa for siden:

Flaxkalender har de fått fra faren siden de var bittesmå, så det er ikke så aktuelt. Og jeg har lett gjennom alle kalendrene på Coolstuff minst fire ganger og finner ikke noe som "treffer".

Men nå så jeg et tips i en annen tråd og har bestilt sjokoladekalendere med Lindt-sjokolade. Da blir det litt luksus (ekstra fin sjokolade) uten at jeg blir ruinert. Jeg kjøpte sjokoladekalender hos en lokal sjokolademagiker for noen år siden som var veldig vellykket, men det var så dyrt at det er ikke aktuelt i år. :nemlig:


#8

Tjorven sa for siden:

Snuppa hadde kalender fra Rituals i fjor, og var godt fornøyd med den. Året før hadde hun kalender fra BodyShop, og den var også bra (og helt i samme gate). Men hvis den fra Rituals ikke falt i smak, så er det ikke noen vits å gå for Body Shop.

Ålreite kalendere for unge menn har jeg gitt opp. Siden han har passert 18 så kunne du jo forsøke deg på Gulating sin kalender (men billig er den slett ikke).


#9

Stompa sa for siden:

Joda, Rituals falt i smak - men hadde lyst på noe annet, og synes dessuten det blir for dyrt. Av samme grunn er Gulating ikke aktuelt. :knegg:


#10

Pamina sa for siden:

Bodyshop sin er bra, og så har Boots noen fine fra #7 - den falt i smak hos jålesnuppa mi i fjor. Vipps-kalender til den unge mannen for tilsvarende sum som datteren.


#11

Stompa sa for siden:

Hmmm - det var jo en idé. Jeg gidder ikke å vippse hver dag, men jeg kan jo vippse en rund sum hver lørdag i desember, på toppen av sjokoladekalender. Det ville nok gå til party for den ene, til fondsparing for den andre. :knegg:


#12

Madicken sa for siden:

Noe sånt kunne jeg tenke meg å kjøpe til en marmeladeelskende venninne. Husker du hvor/hvilken produsent?




#15

veobra sa for siden:

Jeg er ganske sikker på at jeg fant på coolstuff. De har ikke inne nå, jeg finner bare omtale av den fra i fjor.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.