Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et skikkelig bra og pustende regntøy til å sykle til jobben i?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg debuterte som helårssyklist i fjor, og tenker å fortsette med det i år. Det jeg merket at jeg trenger er et godt regntøy. Jeg har brukt opp det jeg har, og selv om jeg har en veldig god og pustende regnfrakk fra Blæst så trenger jeg en regnbukse, eller et helt sett.

Vi har ikke dusj på jobben, og jeg sykler på en opprett damesykkel, så det må være et regntøy jeg hr plass til enten bukse eller strømpebukse under, slik at jeg bare kan dra det over jobbtøyet.

Det må puste godt, sånn at det ikke blir badstu inni buksa, det gjorde det med mitt gamle.

Har du verdens mest perfekte regntøy du vil tipse meg om?



#3

Heilo sa for siden:

Har jakke og bukse fra Arcteryx. Er skikkelig vanntett, samtidig som det er lett og pustende. Det er helt uforet så forutsetter at man har nok klær under avhengig av temperaturen. Koster skjorta da. :knegg:


#4

Niobe sa for siden:

Hagløfs LIM. Utrolig tynne, myke og pustende plgg, og helt vanntette. Jeg tror til og med at buksa har glidelås opp til låret, så den er lett å ta av og på.


#5

Tallulah sa for siden:

Takk for tips, skal sjekke ut disse.


#6

Nera sa for siden:

Jeg har regnbukse fra Black Diamond, med glidelås hele veien fra ankel og opp til midjen. Det er dameversjonen av denne. Jeg trekker den over vanlige klær, og det går helt fint. Den er også såpass tynn at det ikke hindrer bevegelsesfriheten. På overkroppen bruker jeg goretex-jakken min fra Norrøna.


#7

Gaia sa for siden:

Jeg trenger å henge her, kjenner jeg. Regnjakken fra Stormberg (foret) fungerer bra, men jeg trenger ny regnbukse. :jupp:


#8

tink sa for siden:

Det finnes egne regntøy for sykling. Jeg er vanligvis ikke tilhenger av spesialklær, men regnbukser som primært brukes til sykling slites på en annen måte enn de man går med på tur. Så om du egentlig bare skal sykle i den ville jeg satset på sykkel-regnbukse.


#9

venla sa for siden:

Pustende regntøy er ikke akkurat lett å finne. Men det finnes de som er mindre klamme.

Jeg sykler året rundt og liker sykkel-regnbuksa fra Craft (nyere modell av den jeg har). Bruker vanlig allværsjakke til den. På dager det virkelig høljer ned bruker jeg turbukse i Goretex.


#10

Tallulah sa for siden:

Jeg endte opp med denne, faktisk! Skal hente den senere i dag. I tillegg kjøpte jeg en Filson Swiftwater tolags regnjakke på salg. Har ikke testet den, men den får gode kritikker, iallfall.

Så får jeg kassere Didriksson-regnsettet der buksen rett og slett gikk opp i limingen sist jeg skulle bruke det. Det er 13-14 år gammelt, så det får være greit.


#11

Appelsin sa for siden:

Fortell gjerne hvordan det går. Jeg er på jakt etter en bukse med lang glidelås (skal ikke sykle med den, men går 3 km x 2 etter at de la ned bussen min i vår :mumle: ).


#12

Tallulah sa for siden:

Will do! For håpentligvis så får den testet seg allerde i dag. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.