Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vintersko str 42

#1

millact sa for siden:

Ok, str 42 er vel ikke barneutstyr, men jeg legger det her.

13-åringen liker å bruke vintersko når det er kaldt. Han må nok ha 42-42.5 i vinter. Finnes det noe som er varmt og vanntett uten at det er veldig dyrt?


#2

Niobe sa for siden:

Eldstemann bruker 43-44, og fikk disse: www.obs.no/helly-hansen/2205568?v=Obs-7040053682818



#4

Vianne Rocher sa for siden:

Er det ikke sneakers året rundt da? Ser ikke for meg å få min eldste ned i noe fornuftig i år, men han trenger egentlig nye vintersko. Skal se om jeg kan få overbevist ham.


#5

Niobe sa for siden:

Jo. Eldste brukte joggesko vinteren på ungdomsskolen. Men nå kjører ham moped/atv, så han har innsett at han trenger kraftigere sko i vinter.


#6

millact sa for siden:

Det har ikke vært det til nå, altså sneakers vintertid.

Han er sjøspeider. Om vinteren er de ute i skogen, så da må han ha noe varmt.


#7

millact sa for siden:

Niobe: Har de HH skoene litt varmt for?


#8

millact sa for siden:

Nå har vi minusgrader og snø. Han har skjønt han må ha noe varmt. Så vi må ut på leting. Hadde håpet å finne på det lokale senteret, men utsolgt for hans størrelse i de han likte.


#9

Musemus sa for siden:

Storesøster her fikk Kastel-sko i størrelse 43, de har ullfôr.


#10

millact sa for siden:

De har jeg sett på, på nett, men sålen ser så glatt ut?


#11

millact sa for siden:

Endte med noen fra Eurosko. Var på halv pris. I kveld gikk han ut i joggesko igjen. Snøen laver ned…..


#12

Vianne Rocher sa for siden:

Lol. Foreldrene mine bedriver ekstraservice på fjortisen og hentet og kjørte ham på skolen i dag( de bor like ved oss). Det var -14 her. Etterpå fikk jeg melding av min mor «Sønnendin hadde ikke på lue eller hansker og han gikk med SOMMERSKO (sneakers) i fjorten minus og vind!!!! Sa han hadde lue på skolen, men du må kjøpe inn til ham».
Han har, men han vil ikke bruke noe annet enn en tynn lue som ikke går nedenfor ørene og hansker er visst kun for aking/skibakken. Vintersko, dont get me started :humre:


#13

millact sa for siden:

Det er akkurat som å høre min mor, VR! Min tok på seg et pannebånd i det minste.


#14

Vianne Rocher sa for siden:

Ikke verst det da. Tror muttern har glemt at vi sklidde rundt på uforede, iskalde Dr.Martens hele vinteren da jeg var fjortis. Med tynn allværsjakke (det var en mote) over kroppen. Brukte aldri ullundertøy eller hodeplagg. Min har i det minste en sikkelig varm dunjakke på seg (så kan vi takke trendene nå for akkurat det) og longs kan han slå til med å ha under de veldig vide buksene. Så alt i alt tror jeg ikke det er blitt mye verre :lol:.


#15

Fintdethei! sa for siden:

Teenagers, just gotta love them.
Kan bidra med at min 19 år gamle militærsønn som skal tjenestegjøre i indre Troms etter jul, har helt frivillig ønsket seg en ordentlig varm dunjakke og ullklær. Det kommer seg :glis:.


#16

polarjenta sa for siden:

Jeg har også kjøpt vintersko til 13åringen, han bruker joggesko fortsatt. Lue bruker han ikke, men han har stjålet noen strikkavotter fra meg som han har med og bruker når han blir kald på hendene.


#17

Musemus sa for siden:

For ikke å snakke om magetopp, med åpen jakke. Ellers var det jo ingen som så magetoppen. :nemlig: Og på underkroppen, trang, syntetisk tights. Hjelpes!


#18

Musemus sa for siden:

Tror det er ordentlig gummisåle. Storesøster er hvertfall veldig fornøyd, har ikke nevnt noe om at de er glatte.


#19

millact sa for siden:

Han og jeg har vært på julemarked i dag i kaldt snøvær. Han kledde seg godt og sa han tror han skal bruke ull longs på mandag.


#20

millact sa for siden:

Han har faktisk brukt skoene flere dager på rad. I går fikk han ullsåle oppi.


#21

millact sa for siden:

Kan melde om at skoene faktisk er brukt endel. Vi har hatt snø og is over en lengre periode; joggesko egner seg ikke alltid, så noen ganger må han ha et skift også. Vel verdt de syv hundre kronene jeg fikk dem for.


#22

My sa for siden:

Så bra! Ingenting er bedre enn at det blir brukt. :jupp:

Guttungen går fortsatt i joggesko (og shorts :gal:), men skal han på tur i mer krevende terreng med dypere snø så har han lånt farens fjellsko. Nå har han gått forbi far i skostørrelse, men kan fortsatt bruke hans sko siden de er litt for store for mannen. Men må nok snart ha noe eget. Regner med han begynner å bli utvokst på bena (har bikket str 45 nå), men venter litt til med å kjøpe noe, slik at det er mer sannsynlig at han ikke vokser mer, siden han har noe han kan bruke i nøden, og uansett bare bruker joggeskoa. Gidder ikke bruke tusenlapper på sko som bare blir brukt to ganger før de er fravokst, når vi ikke har noen andre i familien som kan ta over. Når jeg kjøper noe regner jeg med det blir fjellsko/tursko, som han forhåpentligvis kan ha noen år.

Håpet er at han skal være ferdig utvokst på bena i mai, slik at han kan få egne bunadsko til konfirmasjonen.


#23

millact sa for siden:

My: Skjønner godt du ikke vil kjøpe mye som knapt brukes.

Min er på 43. I høst var han på overnattingstur med friluftsliv i skikkelig pøsregn. Da ble han sendt i farens ecco boots i 43. Tok med de samt et par andre ecco boots i 44 da vi tømte farens hus i fjor vinter. Angrer på at jeg gav bort dress skoene, men jeg så ikke for meg at de ville passe så fort og hele huset måtte tømmes på en helg.

Spent på hvilken størrelse han ender på.


#24

polarjenta sa for siden:

Min bruker også sine vintersko, han bruker 46. Det har han gjort over et år så håper det betyr at han har sluttet og vokse i føttene.


#25

millact sa for siden:

Ja, sikkert ikke lett å finne sko, eller?


#26

polarjenta sa for siden:

Det har gått overraskende greit, både for han og storebroren som bruker 47.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.