Jeg har en diger peppermynte plante og en kruspersille og en kruspersille.
Hva kan jeg lage av de ?
Må nok høstes i løpet av de to neste dagene før frost kommer.
Ønsker ikke å fryse de ned da jeg bruker å glemme av sånt.
Persilleolje er godt. Kjør persille og (nøytral) olje sammen i blender, gi et oppkok og sil av. Kjempegodt å lage persillemajones av feks, eller å risle over blomkålsuppe.
Jeg har en enorm persille. Tenkte jeg skulle lage persillesmør, fryse ned, ypperlig å brukte til å steke biff i.
Jeg tenker også å lage Tabbouleh, www.etkjokken.com/2016/11/tabbouleh-med-granateple/. Men jeg er usikker på hvor mye jeg kan lage for å kunne fryse ned.
Tabbouleh er utrolig godt til falafel, kanelkrydrede kjøttboller, hummus. Ja, all libanesisk mat egentlig.
Men så har jeg ett spørsmål. For å lage olje, smør og Tabbouleh, må persillen tørkes i ovn først f.eks? Eller er det bare å kjøre på i food prosessor?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.