Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pokemon go introduksjon for nybegynner

#1

kamp sa for siden:

Leser jo litt i denne pokemon go tråden som stadig dukker opp..

Som født på 90 taller er jeg jo mitt i pokemon generasjonen selv ;) husker veldig godt den aller første episoden på tv og har ganske mange pokemon kort til en eh ja.. ganske høy verdi nå :rolleyes:

Jeg har også brukt 280 000 perler på å perle de 151 første pokemonene i serie 1 som hang til utrulling på biblioteket her jeg bor…

Men så kom pokemon go og jeg lastet ned spillet som de fleste andre :rolleyes: jeg vandret rundt og fanget dyrene men så kom jeg aldri lenger og egentlig forstår jeg ikke bæret med lucky egg, venner osv.. men jeg elsker jo pokemon da.

Kan noen forklare dette med litt t skje?


#2

Timar sa for siden:

Jeg kan jo starte, ihvertfall. :)

Da spillet kom i 2015 (?) gikk det kun an å fange pokemons og måler var enten å klare å fange alle de 149 ulike typene i den generasjonen eller å gå kjapt opp i nivå. Nå er det innført raids der du alene eller sammen med andre slåss mot raid bosser som tidvis overtsr gymmen. Premien er xp + at du får mulighet til å fange pokemonen du har slått. Du kan også battle på pokestops, mot venner eller bare trene mot tilfeldige spillere.

Ved å tjene xp går du etterhvert opp i level. Du får xp når du fanger pokemons, utvikler (evolver) disse, i gym og ved å gi og motta gaver med venner lenge nok til å utvikle vennskap. I tillegg kan du tjene xp på å utføre ulike oppdrag i spillet. Bruker du Lucky egg, får du dobbelt så mye xp for alt du gjør i 30 minutter.

Insense lokker til deg flere pokemons uansett hvor du er. Lure moduler lokker pokemons til pokestopen den plasseres på, og er tilgjengelig for alle.

Tja, hva mer? Star dust trengs for å evolve og powre opp.
Du tjener 3 candy når du fanger en pokemon, og 1 når du sender den til professoren. (Transfer. Hvis du ikke vil ha den selv. ) Det er ulikt hvor mange candy som trengs for å evolve en pokemon, men du må bruke den spesifikke typen eller en type som kan brukes på alle. Disse er tilgjengelig under Items.


#3

kamp sa for siden:

Takk for enkel innføring

Tror enda jeg får for å fange hehe.. men nå forstår jeg litt mer ;)

Jeg er jo mest interessert i den første serien så jeg gjenkjenner ikke de andre men men..


#4

Isolde sa for siden:

Om å gjøre å løse oppgavene. Nye kommer hele tiden. Og så er det enkelte veldig sjeldne pokemon som er gøy å finne.

Cp er ikke alt. Hvor mange stjerner en pokemon har er viktigere. 3* og 4* er de beste. Og så har man shiny og lucky.

Anbefaler pokemon comunity på fb. Venner fra hele verden og mange gode tips. Gøy å få gaver fra japan, peru og sør afrika.


#5

kamp sa for siden:

Da skal jeg melde meg inn der.

Jeg husker jo godt hvordan man spilte med kortene :rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.