Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredsprisen 2021

#1

Tallulah sa for siden:

Ja, hva tenker dere? Jeg er umiddelbart veldig begeistret for at prisen går til journalister, som opplever verre og verre arbeidsforhold. Og så tøft å gi den til en russisk journalist.


#2

Blå sa for siden:

Jeg synes at journalistisk arbeid og pressefrihet er en veldig viktig sak og helt sentralt for fredssaken i våre dager. Så dette er en god pris mener jeg.


#3

Teflona sa for siden:

Hurra! sier jeg. Pressefrihet er et så viktig tema.


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg ser på Nobelsendingen på NRK og så nettopp et klipp med den filippinske journalisten som intervjuer den skvett gale presidenten de har. Fy søren, for en dame. Jeg har så mye beundring for folk som jobber på, selv om de blir forsøkt kneblet med de verste trusler og metoder.


#5

Toffskij sa for siden:

Jeg synes det er veldig bra og riktig.


#6

Malama sa for siden:

Pressefrihet er ekstremt viktig og et meget presset felt i verdensamfunnet i dag, uten at jeg har kjennskap til den aktuelle journalisten. Vesentlig for "krig og fred og sånn" er nå i alle fall det at journalistene får rapportert hva som skjer,


#7

Pøblis sa for siden:

Jeg synes det var et veldig bra valg!
Pressefriheten utfordres fra mange hold, så dette var veldig bra.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.