Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Havregrøt av steel cut havre - og mikrobølgeovn


#2

Isolde sa for siden:

Har ikke prøvd micro. Men en fordel med grøten i motsetning til valset havre er at man kan koke for mange dager og varme opp. Blir ikke slimete. Kok for 3-4 dager om gangen. Micro går nok fint også, bruk bare stor nok skål til at det ikke koker over.


#3

Lorien sa for siden:

Jeg synes ikke steel-cut havre fungerer så godt til å koke i micro, men ferdigkokt grøt holder seg utmerket i kjøleskapet i minst tre dager. Jeg pleier å bløtlegge havren i kjøleskap over natta, koke opp en stor porsjon og så oppbevare i kjøleskap. Blir ikke slimete og ekkel, og kan både nytes kald og varmes opp igjen i micro uten å bli snodig i konsistens eller smak.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.