Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Japansk bildekryss

#1

Svanen sa for siden:

På hytta har jeg noen faste inneaktiviteter. Strikking, puslespill og japansk bildekryss. Jeg har pleid å få et hefte av nissen i strømpa mi til jul, og gjerne et hefte rundt påske eller til bursdagen. I fjor fant ikke "nissen" det faste heftet der de har pleid å ha (Narvesen på kjøpesenteret). Jeg har jo hatt mange gamle hefter, men nå nærmer det seg slutt på uløste....

Jeg prøver å google, men finner stort sett bare at jeg kan løse på nett. Men det vil jeg ikke... Jeg vil ha hefte og løse med blyant.

Noen som vet hvor det selges hefter? De jeg har er egentlig svenske, og heter Japanska Bildpuzzel. Noen som vet hvor slike selges? Nettsiden deres finnes ikke lenger, så jeg er redd de ikke lages lenger, men kanskje andre selger lignende?



#3

Tjorven sa for siden:

Hvis Zinatara er på rett spor, så har snuppa en app med sånne. Men du vil kanskje gjøre dem på papir?


#4

Svanen sa for siden:

Der var det mange, ja. Tenkte ikke på å sjekke der. Skulle gjerne funnet i en fysisk butikk, men regner med at "nissen" kan bestille derfra. :knegg:

Har prøvd slik app før, lastet ned da jeg var stuck på Ullevål en uke med eldste for noen år siden, men jeg vil ha på papir, selv om lillefingeren blir grå av blyanten...



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.