Middag hos foreldrene mine. Mamma henter opp en bunnfrossen is fra fryseren og det blir pirket ut mikroskopiske biter av is, litt etter litt. Mitt spørsmål er. Har noen testen denne isskjeen? Er den for god til å være sann eller hva?
Har ikkje testa isskeia, men Ungen fekk nokre plater i eit svart steinmateriale i Forskerfabrikkens adventskalender det året han hadde den. Eksperimentet var å smelte isbiter på plata og det var ekstremt effektivt. (Lurer på kor den har blitt av?) Kan hende det er samme materiale?
Står en anmeldelse på den om at den ikke var som forventet, og at en vanlig isskje i varmt vann var bedre.
Har ikke hatt akkurat denne, men en som så ganske lik ut, sølvfarget. Mener den var fra en av is-leverandørene (Hennig-Olsen, muligens). Synes ikke den var så fantastisk.
Sånn litt utenom spørsmålet - smaken på isen er bedre om den ikke er bånnfrossen, verdt å vente litt.
Det går anmeldelser begge veier, derfor jeg søker førstehånds erfaring fra folk jeg "vet" hvem er.
Når jeg selv serverer is så tar jeg den opp og setter den i kjøleskapet i rikelig god tid før den skal på bordet, så jeg har grei kontroll på når den smaker best osv.
Bestilte THAT! til foreldrene mine, grei gave fra ungene det. Enten blir det suksess ellers blir det en helt vanlig isskje, noe som de uansett trenger.
Jeg har fått en slik i hus, men synes ikke den fungerer. Er det kun varmen fra hånden som er greia? Hvor lenge må den holdes/varmes før den fungerer som den skal? :vetikke: