Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

THAT! isskje - erfaringer?


#2

nokon sa for siden:

Har ikkje testa isskeia, men Ungen fekk nokre plater i eit svart steinmateriale i Forskerfabrikkens adventskalender det året han hadde den. Eksperimentet var å smelte isbiter på plata og det var ekstremt effektivt. (Lurer på kor den har blitt av?) Kan hende det er samme materiale?


#3

Charlie sa for siden:

Står en anmeldelse på den om at den ikke var som forventet, og at en vanlig isskje i varmt vann var bedre.

Har ikke hatt akkurat denne, men en som så ganske lik ut, sølvfarget. Mener den var fra en av is-leverandørene (Hennig-Olsen, muligens). Synes ikke den var så fantastisk.

Sånn litt utenom spørsmålet - smaken på isen er bedre om den ikke er bånnfrossen, verdt å vente litt.


#4

Syrinx sa for siden:

Det går anmeldelser begge veier, derfor jeg søker førstehånds erfaring fra folk jeg "vet" hvem er.

Når jeg selv serverer is så tar jeg den opp og setter den i kjøleskapet i rikelig god tid før den skal på bordet, så jeg har grei kontroll på når den smaker best osv.


#5

Pelle sa for siden:

Zyliss. Beste ever.


#6

Syrinx sa for siden:

Bestilte THAT! til foreldrene mine, grei gave fra ungene det. Enten blir det suksess ellers blir det en helt vanlig isskje, noe som de uansett trenger.


#7

Pøblis sa for siden:

Den funker superbra! :ja:

Men ikke vask den i oppvaskmaskinen. :nemlig:


#8

Madicken sa for siden:

Jeg har fått en slik i hus, men synes ikke den fungerer. Er det kun varmen fra hånden som er greia? Hvor lenge må den holdes/varmes før den fungerer som den skal? :vetikke:


#9

Pøblis sa for siden:

Vet ikke? Tenker kanskje kombinasjonen varm haån og den veldig skarpe kanten på skjeen?


#10

Pøblis sa for siden:

Vet ikke? Tenker kanskje kombinasjonen varm hånd og den veldig skarpe kanten på skjeen?
Vi pleier p ventw 5 min og så funker den bra. 😊😊


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.