Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ant-man. Kan en sjuåring se denne?

#1

Einhyrningur sa for siden:

Ja, kan man la en sjuåring se Ant-man?


#2

Tjorven sa for siden:

Det kommer litt an på 7-åringen.

Jeg slo opp parental guide på IMdB, og det ser jo relativt harmløst ut. Vi introduserte knerten for Avengers ganske tidlig, men trolig ikke allerede som 7-åring. Han har omfavnet universet, og ser alt som kommer.

Du vet best som forelder om det ungen er hardfør eller litt forsiktig. Knerten mener at denne er av den snille typen og en god intro.


#3

Stompa sa for siden:

Jeg kunne vist den til mine da de var 7, i hvert fall. Men de var ganske robuste og tålte mye på filmfronten.


#4

IzziCreo sa for siden:

Kan 7-åringen lese tekst så kjapt? Vi er ganske strenge på det da det er viktig å få med seg teksten for å forstå innholdet (og det har gitt barna en ekstra motivasjon til å bli raske lesere). Det er en av de få Marvel-filmene jeg ikke har sett så kan ikke uttale meg om innholdet, men 9-åringen her har ikke sett noen av Marvel-filmene ennå selv om han er stor fan. Alt til sin tid, men godt mulig det ikke er så lenge til nå. De skal også være gamle nok til å trekke trådene i historien. Sånn tenker vi i hvert fall.


#5

My sa for siden:

Det er mulig man kan, men mine hadde aldri greid å henge med og forstå handlingen i denne da de var sju (knapt nok sitte i ro så lenge). Men som sagt over her, det er forskjell på sjuåringer, og det kommer an på hva som har funket før.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.