Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grønnsakskasse - abonnement?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

I gamledager abonnerte jeg på økologiske grønnsakskasser fra Kolonihagen. Frukt, grønt og egg levert på døren. Jeg klarer ikke å finne noe slikt i Oslo nå, det er kun middagskasser. Er det noen som kjenner til noen som tilbyr dette nå?


#2

Tjorven sa for siden:

Adams Matkasse har mye grønnsaker i middagene. Og så kan du bestille fruktkasse og egg i tillegg. Ikke akkurat det du etterlyser, men dekker mye av behovet skulle jeg tro.


#3

Storm sa for siden:

Stemmer, det hadde jeg fullstendig glemt! Det var jo et bra konsept egentlig.


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Ja, det savner jeg! Å bruke Adams funker ikke her, jeg vil ikke ha middagene.


#5

kamp sa for siden:

De hadde noe tilsvarende i stavanger.. jeg husker til og med hvor det lå (jeg lagde spesial avtale med de om å kun å få gresskar siden de da var en av de få som fikk tak i den typen jeg ville ha..).

Hm..


#6

frukt sa for siden:

Hva med dyrket.no


#7

Maverick sa for siden:

Går an å lage seg en fast leveranse med Oda på bare grønnsaker eventuelt?



#9

Polyanna sa for siden:

Ikke det du spør om, men vi er på FP, så: Sjekk Reko-ringen nær deg (Skøyen er vel nærmest). Der får du sesongvarer du velger selv. Ikke verdens beste løsning, rent teknisk, men veldig koselig. :hjerter:


#10

Pepper Lemon sa for siden:

Tusen takk for alle gode innspill! Nå er jeg supersær, men oppdraget jeg har fått er å være mer variert i kosten. Og da kan jeg ikke velge grønnsaker og frukt selv, for jeg velger jo bare det samme. Så tanken var en slik ukentlig forundringspakke, som gjorde at terskelen for å spise nytt ble lavere. Men det ser altså ikke ut til at vi har det i Oslo lenger.


#11

Anikka sa for siden:

Så rart dere ikke har noe slikt i Oslo! Vi har i Trøndelag Rågo (raago.no) som leverer knallbra grønnsaker fra Frosta rett på døra ukentlig (eller sjeldnere om man vil det.) Man kan også legge til annen lokalmat og drikke og jeg har fått prøvd ut mye nytt. Tror det går så det griner. Så her er det åpenbart muligheter for driftige gründere på Østlandet.


#12

Gaia sa for siden:

Hva med frukt- og grønnsakspose fra amoi.no. Kunne det fungert?

Eller ukens pose fra Kooperativet?


#13

Pepper Lemon sa for siden:

Kooperativet var jo spot on! Eneste var at de ikke leverer. So close!


#14

Gaia sa for siden:

Jeg fikk ikke med meg at det bare var henting, ikke levering. De har utlevering i sentrum, da. Men ikke før 1630, og bare en dag i uken, annenhver uke, så det er kanskje litt for upraktisk. :vetikke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.