Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger Berlin-tips. Spennende/fin restaurant og lagaktiviteter

#1

daffy sa for siden:

Noen som har tips til en skikkelig god og/ eller spennende restaurant i Berlin? Er interessert i både fine dining, historisk/ spesielt eller kult og gøy.

Noen som har tips til morsomme lagbyggende aktiviteter for ca 30 personer på vinteren også? Type escape room eller annet som kan gjøres på ca 2 timer. Inne eller ute.


#2

Stompa sa for siden:

Jeg har en million berlintips – men akkurat på restaurantfronten er det ganske tomt, dessverre. Jeg går bare inn et sted, og maten har alltid vært god/helt grei, avhengig av prisnivå.


#3

Inagh sa for siden:

Berlin! :elsker:

… og så mye hadde jeg å bidra med. Kos dere!


#4

IOA sa for siden:

Er det barn involvert? Min da tiåring og jeg var på spionmuseet, det slo an.


#5

daffy sa for siden:

Niks ingen barn, ca 30 voksne i jobbsammenheng. I alle aldre.


#6

Mikkeline sa for siden:

Vi leide bysykler med guide da vi var der med jobben. Veldig fin måte å bli kjent med byen på.


#7

gnuri sa for siden:

Vi hadde et meget positivt møte med Ristorante Mario Berlin i Südwestkorso 10

Vi skal definitivt tilbake :hjerter:


#8

Che sa for siden:

Jeg løfter denne opp igjen og lurer på tips sånn generelt (ikke bare restaurant) vi har 6 dager på oss, liker museum og bor ved checkpoint charlie. To voksne, to tenåringer…
Og bør man kjøpe billetter på ting i forkant?


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg anbefaler å få billetter til glasskuppelen i Reichstag med audioguide. Det synes begge ungene var stas da vi var der, og vi lærte masse uten at det føltes som "læring".


#10

Che sa for siden:

Gøy! - Og er det lurt å fikse billetter allerede nå? Eller er det stort sett ledig om man bestemmer seg dagen i forkant?


#11

Nenne sa for siden:

Jeg vil gjerne ha en million Berlintips! Hva som er fint å gjøre og se for voksne/voksen ungdom, for å kalle det det. Storesøster i dette tilfellet.


#12

Tjorven sa for siden:

Vi bare ramlet over det da vi var der og fikk billett til dagen etter. Så fikk vi alle på oss et headsett og vandret rundt i glasskuppelen på egenhånd mens vi ble underholdt/informert.

Jeg mener at det var mulig å bestille billetter på forhånd, men det finner jeg ikke igjen nå. Edit: forsøk denne linken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.