Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster litt! Kesam - erstatning for crême fraîche?

#1

LilleLeo sa for siden:

De var tom for crême fraîche på butikken i går, så mannen kjøpte kesam i stedenfor. Er det greit som erstatning? Det skal brukes til å lage en saus.

Skal begynne på middag snart, og må vite dette snarest, ellers må jeg lage noe annet, og det vil jeg ikke. :o


#2

Albertine sa for siden:

Kesam skiller seg gjerne når det blir oppvarmet, det skjer ikke med creme fraiche. Så jeg håper du har begynt på noe annet... :)


#3

LilleLeo sa for siden:

Faen. Jeg nekter å lage noe annet til middag. :snurt:


#4

Albertine sa for siden:

Hvordan skal du bruke det da? Du kan ha i kesam helt mot slutten og bare varme forsiktig opp. Koking er rene dødaren.


#5

LilleLeo sa for siden:

Det er kun helt på slutten jeg skal ha det i. Bare for å tykne rødvinssausen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.