Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor får man kjøpt kongekrabbe, ost som passer til champagne, og sitronsorbet

#1

Polyanna sa for siden:

Fortell meg at du skal ha champagnemeny uten å fortelle at du skal ha champagnemeny. :knegg:


#2

Tallulah sa for siden:

Vil tro du finner alt på Mathallen. Kongekrabbe på Frøya, ost på gutta og sitronsorbet på paradis. Ville ringt og sjekket om de har/skaffer kongekrabbe først.


#3

Pamina sa for siden:

Bygdøy alle. Fjelberg for krabbe, og resten får du hos Frogner Special.


#4

Palmen sa for siden:

Kulinaris sin sitronsorbet er nydelig og den får du på Meny :jupp: De som jobber på din nærMeny er også gode på ost! :jupp:


#5

Pepper Lemon sa for siden:

Finner du ikke alt det på Meny på CC da? Sitronsorbet fra Kulinaris, for eksempel. Kongekrabben pleier vel å ligge ved siden av hummeren i fiskedisken, og ost spør du etter i ostedisken. :vetikke:


#6

Pepper Lemon sa for siden:

Der var vi bra samstemt, Palmen. :knegg:


#7

Polyanna sa for siden:

:smask:

(Så ellers i den lokale FB-gruppen at noen klagde over nær-Menyen: de hadde vaktelegg som hadde gått ut på dato. :sjokk: Det føltes veldig vestkant. :knegg: )


#8

Nenne sa for siden:

Ost til Champagne: Brillat savarin, Brie de Meaux og Brie de Melun. Jeg garanterer ikke stavinga der, men jeg garanterer smaken. :)


#9

Toffskij sa for siden:

Langres er den aller mest klassiske osten til champagne. Enig med Nenne ang. Brillat-Savarin, og ellers synes jeg det er kjempegodt med comté.


#10

Nenne sa for siden:

Det passer nesten alltid med comté. :elsker: Jeg har aldri prøvd det til Champagne, men noterer det bak øret.


#11

Pøblis sa for siden:

Jeg elsker denne tråden. :elsker:


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg bor jo på østkanten, og meny hos oss kan skaffe alt mulig rart, men det er ikke alltid at de har alt. Men de er vennligheten selv hvis man legger inn bestilling. Så det ville jeg gjort hvis jeg skulle hatt flere og spesielle ting på en gang.

Er det stor forskjell i holdbarhet på vaktelegg og hønseegg? Hønseegg er i hvert fall fullt brukbare i lang tid etter holdbarhetsdato (som er bestemt av EU elns).


#13

Polyanna sa for siden:

Det var det tråden på FB konkluderte med også, Tjorven. :nemlig: Altså at den egentlige holdbarheten er mye lengre enn den på esken.


#14

liefje sa for siden:

To bra alternativer som jeg har prøvd og med-anbefaler. Synes vel at Frogner Special i Bygdøy alle er hakket bedre på osteutvalg og -anbefalinger enn det gutta er selv om Gutta er bra, altså. Frogner Special selger også noen himmelske (men ganske mektige, kan evt. dele i to og legge noen bringebær e.l. ved siden av) sitronterter med marengs som hadde passet ypperlig. Lurt å bestille.


#15

Toffskij sa for siden:

Fromagerie på Majorstua er min absolutte favorittostebutikk i Oslo. :hjerter:


#16

Syrinx sa for siden:

Er det innafor å invitere seg selv på champagnekrabbeostesitronfest?


#17

Polyanna sa for siden:

Neste gang, Syrinx. :nemlig:


#18

Syrinx sa for siden:

Knall!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.