Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maling til tapet og panel

#1

Syrinx sa for siden:

Kan man være vill og gal og bruke samme maling når paneltaket og tapetveggene skal males i lik farge?

(Kunne skrevet tusen ord om hvorfor jeg må kjøre på med et enklest og raskest mulig slumseprosjekt, men det skal dere slippe.)

Jeg tror nok at det er Jotun Hule som blir fargen og rommet er et soverom med skråtak.


#2

Syrinx sa for siden:

Fasit: Butinox 4-i-1 går til alt og har sperregrunn så det fæle furupaneltaket forsvinner bak to strøk og det er det. Yey.


#3

My sa for siden:

Lykke til med slumseprosjektet! :heia:

Sånn ellers ville jeg anbefalt supermatt maling til tapet, og halvblank til panel. Men det høres ut som om du har funnet den perfekte svosjeløsningen. :jupp: Og av og til er det akkurat det man trenger.


#4

veobra sa for siden:

Fire i ett, blir det bedre. :heia:


#5

Syrinx sa for siden:

Nå er rommet ferdigmalt og det ble kjempefint! Å bruke samme maling på tak og vegg var veldig praktisk, for jeg sliter med å jobbe oppover så måtte bytte på hele veien. Og hule er virkelig en god farge.

Godt med alt som er gjort. Nå gjenstår rydding og å få inn ny seng. Jeg har også planer om å sette opp en liten lettvegg bak senga siden hodeenden er inntil skråtak (jeg vil kunne sitte i senga av og til), men det tror jeg at jeg skal ta en gang mannen er bortreist. Han betviler alltid mine prosjekter, så best at jeg får jobbe i fred. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.