kamp sa for siden:
Vist du eks servere et lammestek, okseteik eller svinestek kutter du da den i tynne skiver eller bare kutter du i variende tykkelser i den?
Mamma skal alltid ha de tynne
Pappa bare kutter i de her..
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
kamp sa for siden:
Vist du eks servere et lammestek, okseteik eller svinestek kutter du da den i tynne skiver eller bare kutter du i variende tykkelser i den?
Mamma skal alltid ha de tynne
Pappa bare kutter i de her..
frukt sa for siden:
Jeg kutter ivei, og så blir det som det blir. Liker best tykke skiver da.
Frøy sa for siden:
Hver gang jeg har stek så tenker jeg at det hadde vært utrolig kjekt å hatt en oppskjærsmaskin, men jeg glemmer det jo mellom hver gang. :knegg:
tink sa for siden:
De skal jo liksom helst være tynne da. Men her kan vel smaken variere, dersom jeg har besøk vil jeg prøve å lage de tynne. Men om jeg vet at enkelte i familien foretrekker de tjukkere, så skulle de fått det.
My sa for siden:
Dette.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.