Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppkutting av div kjøttstykker

#1

kamp sa for siden:

Vist du eks servere et lammestek, okseteik eller svinestek kutter du da den i tynne skiver eller bare kutter du i variende tykkelser i den?

Mamma skal alltid ha de tynne
Pappa bare kutter i de her..


#2

frukt sa for siden:

Jeg kutter ivei, og så blir det som det blir. Liker best tykke skiver da.


#3

Frøy sa for siden:

Hver gang jeg har stek så tenker jeg at det hadde vært utrolig kjekt å hatt en oppskjærsmaskin, men jeg glemmer det jo mellom hver gang. :knegg:


#4

tink sa for siden:

De skal jo liksom helst være tynne da. Men her kan vel smaken variere, dersom jeg har besøk vil jeg prøve å lage de tynne. Men om jeg vet at enkelte i familien foretrekker de tjukkere, så skulle de fått det.


#5

My sa for siden:

Dette.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.