Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billetter til konsert og forkjølelse

#1

Wix sa for siden:

Vi har billetter til en konsert i helgen, men nå har noen av oss blitt forkjølet. Negative covid-tester, varierende grad av snørr.

Dyyyyre billetter kjøpt for over et år siden, med billettforsikring fra ticketmaster. Tenkte det var lurt, i disse covidtider! Men det ser ut som billettforsikringen kun dekker alvorlig sykdom (og det vi har er ikke alvorlig for oss, hvertfall) + noen usannsynlig ting som feks "Du må i politiforhør på grunn av innbrudd, eller en skade som er forårsaket av kraftig brann, storm, flom, eksplosjon, vandalisme, falne trær, eller et fly eller kjøretøy som har truffet hjemmet ditt.":nemlig:

Da tenker de at det skal være ok å dra om man er litt forkjølet da eller? For hvis det ikke hadde vært snakk om covid og hold deg hjemme ved symptomer så hadde vi helt sikkert dratt. Vi har ikke feber og vi ikke dårlige sånn sett, men det er litt snørr ja. Innafor eller utafor å dra på konsert?


#2

Bluen sa for siden:

Innafor. Og det er fortsatt en del dager til helga.


#3

Tjorven sa for siden:

Gitt negative tester, så hadde jeg gått på konsert.


#4

My sa for siden:

Gå på konsert. Ha evt på munnbind for å unngå å smitte andre med forkjølelse.


#5

Millen sa for siden:

Det My sa.
God bedring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.