Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Riste havregryn?

#1

Bergensis sa for siden:

Åkai, sikkert eit opplagt nybegynnar spørsmål, men når eg skal riste havregryn i tørr steikepanne til dei er blitt sprø, skal eg bruke svak, middels eller sterk varme? Skal lage bunn til ostekake

Eg var aldri glad i kjemi og kjemiforsøk på vidaregåande. Kjemilæraren vår rista oppgitt på hovudet og sa: det er da akurat like enkelt som å følge en kakeoppskrift!

Jau:o


#2

Fibi sa for siden:

Havregryn? Jeg bruker bare en pakke bixit og smeltet smør jeg. :sparke:

Aner ikke hvordan man rister havregryn.


#3

Mikkeline sa for siden:

Jeg ville begynt på middels varme for å være sikker på at de ikke svir seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.