Jeg har laget sjokoladekake, to bunner. Tenkte å pynte den i morgen med glasur, fordi jeg må vente på om HeltHjem ( :mad: ) klarer å levere kakebildet som skal på i løpet av natta. Men hvor skal jeg oppbevare den imens? Det er kefir i den.
Har pakka den inn i plast, og så med folie utenpå. Enn så lenge så står den på kjøkkenbenken.
Fordi den ikke trenger det pluss jeg synes det raskere blir tørrere da. Jeg lager ofte sjokoladekrem uten melk også nettopp for å kunne ha den i romtemperatur, ikke noe som kan bli raskt dårlig. Også smart med tanke på at når vi lager slike kaker er det ofte i anledninger hvor det er mye annen mat som trenger plassen i kjøleskapet, praktisk altså. :knegg:
Enig med nextlife. Eller et kaldt rom hvis man ikke har plass i kjøleskapet. Nesten samtlige kaker jeg baker smaker best når de har fått kjølet seg ned i kjøleskap og stått litt på benken før de spises. Saftig og gode med masse smak.