Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave til 18-åring

#1

millact sa for siden:

Min niese blir snart 18. Tenker å gi noe fra gullsmed, men tips til fine ting som er populært nå?


#2

My sa for siden:

Smykkene fra Maanesten er populære.


#3

millact sa for siden:

Det er et godt tips. Min datter har et par av de.


#4

Musemus sa for siden:

Eller fra Pernille Corydon. Har det på Boozt, hvertfall.


#5

millact sa for siden:

Usikker på hva hun skal få. Andre gode tips enn smykker?


#6

My sa for siden:

Noe nyttig til hun flytter hjemmefra, som vaffeljern, toastjern, elektrisk skrutrekker, brødrister, vannkoker ... Eller noe du kan begynne å samle på til henne, og fylle på med framover (hvis dere fortsatt kjøper gaver etter at de har blitt voksne selvsagt), som f.eks julekopper/juleservise, eller et hyggelig, men litt eksklusivt frokostservise e.l.?


#7

millact sa for siden:

De kommer nok til å få gaver lenge siden familien er så liten. Noe å
samle på er en god ide.


#8

My sa for siden:

Mannen fikk kopper fra Porsgrunns nisseservise flere år på rad fra en tante, og et par asjetter. I senere år har vi fylt på slik at vi har fullt frokostservise, i tillegg til små dype skåler som vi bruker til grøt og dessert. Det er ikke sikkert vi hadde valgt akkurat dette, hvis vi skulle valgt selv, mest sannsynligvis hadde vi ikke hatt noe, og det var dette han fikk, så da var det naturlig at det var dette vi bygget videre på. Og jeg liker det bedre og bedre. Vi bruker frokostserviset i hele desember, og det er veldig koselig.


#9

Charlie sa for siden:

Min på 18 har begynt å snakke om ting til egen bolig, etterhvert. Har bedt om å få ønsker på servise og bestikk.

Dersom du ønsker at det skal være fra gullsmed, har de noen fine gaveesker fra Th. Marthinsens sølvvarefabrikk. Begge er med en keramikkrukke og en sølvskje, de har enten et sett til krydder (eller f.eks. maldonsalt) med en liten krukke og en liten skje, og så et litt større sett til syltetøy. Veldig pent, har fått et i gave selv.

www.thmarthinsen.no/produkter/gaver/kryddersett


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.