Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger en midlertidig løsning for sleip trapp

#1

frukt sa for siden:

Trappen ved inngangen til det nye huset er skikkelig sleip og glatt. Burde slipes ned og beises eller noe, men den er nok for våt for det. Har dere forslag til en billig og enkel løsning for å gjøre den ikke fullt så livsfarlig?


#2

m^2 sa for siden:

Vi har også tretrapp, en lang en, og den er ordentlig glatt.
Det hjalp ikke å beise den, for oss.

Jeg kjøpte matter jeg altså, sånne som på bildet. De er ikke pene, men de gjør susen - også om vinteren. Den er tung og ligger støtt som fjell.
Jeg googlet "gummimatte med hull" for å finne dem, ringmatte heter de i akkurat denne butikken (Sommerbutikken, aner ikke noe om den)


#3

Fløyel sa for siden:

Svigermor hadde gressmatte på sin tretrapp om høsten og vinteren. Det funket. Nå finner du kanskje disse på tilbud rundt om?



#5

Lyppa sa for siden:

Du kan ta mål hva du trenger av material, også spør du på f.eks facebook om noen har rester av impregnert material du kan overta. De bordene bytter du jo lett ut :)
Nye bord vil kunne bli glatte hvis det legger seg is, men de blir ikke sleipe som de gamle.


#6

frukt sa for siden:

Takk for gode tips. :)
Har en del materialer liggende som kanskje kan brukes til ny trapp. Men noe antiskligreier skal jeg uansett skaffe. Islagt trapp er ikke gøy.


#7

Floksa sa for siden:

Fin sand. Dryss litt sand på. Ulempen er at det blir med inn, men du trenger ikke mye og det vil også slipe bort det glatte belegget.


#8

Che sa for siden:

En kompis av oss har ei lita trelast på hvert trinn. Det funker. (Nye tretrapper er skumle om vinteren de også)


#9

Magica sa for siden:

Du kan ha uteteppe også, bare stifte fast.


#10

kamp sa for siden:

Kan også bare kjøpe dørmatte for utendørs bruk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.