Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp! Besøksgave til tenåringer

#1

My sa for siden:

Jeg skal besøke en god venninne fra studietiden i helga, for første gang på 8 år. Hun har to ungdommer, en sønn på (snart) 15 og ei datter på 17. Jeg har lyst til å ha med noe til dem, men aner ikke hva. Jeg kjenner ikke ungdommene, og vet ikke egentlig hva de er interessert i, bortsett fra at 15-åringen driver med en idrett og 17-åringen spiller piano og er kreativ. Aner ingenting om smak og preferanser, så det må være noe forholdsvis "universelt". Ikke noe store greier, ikke noe særlig mer enn 200 kr. Sist jeg besøkte dem, som sagt for 8 år siden, fikk de hvert sitt mummikrus.

Jeg har tenkt selv noe i retning av en dusjsåpe til hver fra Rituals, med hhv manne- og damelukt, men tar gjerne i mot andre forslag, til noe som kan være litt hyggelig eller morsomt å få.


#2

Fintdethei! sa for siden:

De dusjsåpene sammen med en pose sjokolade eller noe må jo være helt perfekt?
Min sønn liker godt den dusjsåpe til herre fra Rituals.


#3

millact sa for siden:

Dusjsåpe og flaxlodd.


#4

Selma sa for siden:

Rituals-såpe og kakao på pinne?


#5

Charlie sa for siden:

Hadde overhodet ikke ventet gaver til barna om en studievenn kom på besøk, så alt er i kategori «uventet bonus».

Jeg ville vel tenkt en plate melkesjokolade var toppers, men knaller du til med dusjsåpe fra Rituals hadde det blitt godt mottatt. :ja:


#6

My sa for siden:

Ja, tror ikke de venter det, men min venninne har hatt med noe til mine når hun har vært her, og det er veldig koselig. Gode forslag her! :jupp:


#7

Nextlife sa for siden:

Nytt mummikrus


#8

Tussa sa for siden:

Skulle også foreslå Mummi-krus, då har dei to :)


#9

Tjorven sa for siden:

3 av 4 i familien synes badeskummet til Rituals er skikkelig luksus, og jeg synes det høres ut som en strålende presang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.