Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva ønsker tenåringene seg til jul?

#1

millact sa for siden:

Ja, hva står på ønskelisten i år?


#2

Elise sa for siden:

Airpods. Jeg tror nesten de mener det er barnemishandling at de ikke har det allerede.

Ellers, klær, smykker, sminke, og jeg har tenkt å gi de litt stæsj de kan ha når de flytter hjemmefra. :nemlig: Til 14-åringen har jeg tenkt på forkle, siden hun har mat og helse i år og mener alle våre forklær er stygge.


#3

star sa for siden:

Penger, klær, frisbeer og hodetelefoner.


#4

Tjorven sa for siden:

Knerten ønsker seg penger som han skal bruke på å bygge pc.

Snuppa ønsker seg jakke og AirPods. (Og masse hudpleie- og skjønnhetsprodukter.)


#5

zinatara sa for siden:

Har ikke helt oversikt. Men eldste ønsker seg en mikrofon til bursdagen som kommer straks. Og yngste snakker om elektrisk sparkesykkel, men da tror jeg hun må ønske seg penger fra flere til det, for det er over mitt budsjett.


#6

løve70 sa for siden:

Dårlig med ønsker fra arvingen, men noe har hun da kommet med.....Trådløst Bose headset, Kari Traa ullgenser, Rav ullgenser, ridestøvler.


#7

Madicken sa for siden:

Jeg har tatt dette til etterretning og bestilt Airpods til dem. :nemlig:


#8

Jålebeinet sa for siden:

Hun på 19 ønsker seg tøfler (gulvkald hybel) og en veske.


#9

Martis sa for siden:

Minsten ønsker seg bare ps5, det var ønsket i fjor også så han er veldig godt på vei. Problemet er jo at de er ikke å få tak i.

17 åringen ønsker seg ny mikrofon, ny BB pysjbukse og en hettegenser.


#10

Snippa sa for siden:

Bøker, konsertbilletter, tetater- eller musikalbilletter, vinylplater. I tillegg ville nok den ene blitt euforisk av airpods og den andre av ipad. Alle unger, inkludert hun på 25 og han på 22, kunne veldig gjerne tenkt seg remarkable. Men det er for dyrt.
Fasiten blir konsertbilletter, noen bøker og sikkert noen klær.


#11

Tjorven sa for siden:

Vi har klart det. :digger: Selv om det kostet en liten formue. Lillesøsteren til mannen min var på besøk i byen, og vi traff henne og et par av venninnene hennes på en bar. En av venninnene jobber i en elektrokjede og kunne fortelle at dagen etterpå skulle de få inn 15 stykker og hun kunne holde av en til oss. :dåne:

Det er noe alvorlig feil med distribusjonsleddet til Sony når dette er tilfellet over et år etter lansering.


#12

Primrose sa for siden:

Vinterklær, føner og powerbank.


#13

Martis sa for siden:

Grattis! Blir en fornøyd guttunge til jul!

Det er jo akkurat det, det ramler inn noen maskiner nå og da, men jeg orker ikke å delta i loddtrekning eller sjekke disse nettsidene daglig. Kanskje vi har flaks, men mest sannsynlig så øker bare kontoen hans og så kan han kjøpe (om han fortsatt ønsker seg) i løpet av 2022.


#14

My sa for siden:

Mannen her er selv elektroforhandler, så vi har også rodd i land en PS5. Men det er en stund siden, den har de fått allerede.

Er usikker på hva de ønsker seg her. Tror jentene ønsker seg klær og smykker, yngstejenta ønsker seg også parfymer. Guttungen ønsker seg trolig bare penger. Det er mulig de får noe slalåmrelatert, vi skal på vinterferie til et skiområde, og de har ikke så mye sånt. Eldste har slalåmski (fikk i fjor), men mangler hjelm. Guttungen har støvler men ikke ski, lillesøster har ingenting. Planen er riktignok å leie utstyr der, men de trenger fortsatt gode skiklær. Og briller.


#15

Frøy sa for siden:

13-åringen har ikke noe valg, hun må ønske seg bunadsølv stakkars.
17-åringen ønsker seg iallfall flere nanoleafs og vistnok gjerne ledstripe i samme serie.


#16

My sa for siden:

Ja, sølv blir det her også, på lillesøster, men det blir fra besteforeldrene. Brystsølje fra svigers og veskelås fra min far. Svigers har også bestilt bunadskniv til guttungen, men er usikker på om han får den i konfirmasjonsgave eller til jul. Men han fikk mansjettknapper i bursdagsgave, og i fjor fikk han strømper og sølvknapp til å feste kniven på, og jentungen fikk halssølje til bursdagen, og har tidligere fått understakk, så de har ganske mye allerede. Men tror jentungen mangler mansjettknapper, så det kan sikkert være et godt tips til noen :nikker: (hun får bunad til konfirmasjonen, fra min mor, broren får når han blir utvokst, men skal leie en til konfirmasjonen, så han trenger likevel litt stæsj).

Jeg synes ikke det er stakkars da. Her har de syntes det har vært stas å få slike ting. Tror de føler seg litt voksne da. :knegg:


#17

polarjenta sa for siden:

Lillebror ønsker seg pcskjerm og penger. Storebror ønsker seg penger.


#18

veobra sa for siden:

Lego (jeg elsker at det fortsattt står på lista), diverse klær og belter, trådløse hodetelefoner, kule bettspill, tøfler.


#19

Geitrams sa for siden:

Han ønsker seg absolutt ingenting. Og nå er det både bursdag, jul og konfirmasjon i løpet av det neste halve året, så jeg regner med det blir pengegaver. Lillebroren derimot, han har ei lang ønskeliste.


#20

GinaK sa for siden:

Vi snakket om det i går, ved middagen og jeg ba de begynne å skrive ned.

Vet at minsten vil ha badekåpe, hettegenser fra Ralph Lauren, Lue fra Moncler, mer klær/bukser, deo fra Rød Polo + parfyme. Og sikkert mer. Noe snop og penger er bra å få.
Han trener så kanskje noe nytt av treningsklær eller noe rundt det.

Eldste skal få en dobbeltdyne og sengetrekk til den. Han ønsker seg egentlig en Moncler dunjakke men det har han ikke turt å si høyt. Den er sikkert knalldyr.
Han vil nok også få penger så kan han spe på til dyr jakke.
Kanskje noe treningsklær. Har sagt at han ønsker seg skjorter. Og mor mener at han trenger skinnhansker.


#21

Chablis sa for siden:

Som vanlig en hel del på ønskelisten, blant annet ledlysdusj til badet vårt, dobbeldyne, tv, air Jordan sko, diverse utstyr til lett mc og gavekort på junkyard/newyorker.


#22

kamp sa for siden:

Er det sånn dusjhode ungdommen tenker på?


#23

maggypop sa for siden:

Hun ønsker seg en varmluftbørste.


#24

My sa for siden:

Eldste her trenger også skikkelig varme votter, kommer jeg på. Om det står på ønskelista eller ikke vet jeg ikke, men jeg vet hun vil bli glad for å få det. Hun elsker varme votter, jeg har et prakteksemplar, og dem har hun adoptert og bruker selv om det ikke engang er minusgrader. Selv bruker jeg dem aldri, jeg er varm på hendene og de blir for varme for meg etter bare få minutter i mange minus.




#27

amo sa for siden:

Bjørne smykke
infinityshop.no/collections/smykker-1/products/6367379-yummy-bear-pendant-gul

After bok serie
Bok 1
www.norli.no/after

Bok 2
www.norli.no/after-we-collided

Bok 3
www.norli.no/after-we-fell

Bok 4
www.norli.no/after-ever-happy

Bok 5
www.norli.no/before

Selection
www.norli.no/utvelgelsen-1

silke sengetøy : www.princessbutikken.no/soverom/imperial-satengsengesett-140x200-lys-blush?gclid=EAIaIQobChMIuN3I_byL8wIVAt-yCh1fTwbrEAYYByABEgI0Y_D_BwE

AirPods, juice et eller annet++++

Vi er heldige som får liste fra lillesøs med linker. :knegg:


#28

Camomilla sa for siden:

Poden på snart 17 ønsker seg bare MC utstyr som skinndress, ny hjelm (han har skjønt at alle vet hvem han er på veien med den hjelmen han har nå :knegg:), mekke utstyr, nye bremselengder osv….
Veldig billig liste :dåne:


#29

Chablis sa for siden:

Min ønsker seg visst også vektstang og flere andre vekter.


#30

mina sa for siden:

Dyrt, ja! :rolleyes:
Min 16-åring ønsker seg også div. MC-utstyr. Han trenger bl.a vinterhansker og har ellers det han trenger egentlig, men ønsker seg ny kul hjelm.
Den originale koster over 5000, så det er ikke aktuelt, men kanskje en kopi som ser nokså lik ut går an.


#31

Camomilla sa for siden:

Poden fikk ny etter ulykken og har kjøpt en gullfarget til en halv arm:knegg:
Alle veit hvem han er, det liker vi, men ikke han.


#32

Karamell sa for siden:

Eldste på 19 ønsker seg PS5. Den er jo umulig å få tak i, så ro gjerne ut om noen vet om en. :knegg: Mulig penger til å legge i DAP til bilen hans. :gruble: Eller noe annet bilen trenger. Bensin. :knegg: Har tenkt på Statoilkoppen som ekstrating. Gavekort på restaurant hadde han og dama også likt, tenker jeg.

Yngste på 16 aner jeg aldri hva ønsker seg. Han trenger en ny bukse da. Og ekstra lang dyne muligens. Og han ønsker seg dobelseng (som det ikke er plass til pr i dag).


#33

Vianne Rocher sa for siden:

Min ønsker seg, og får, limited edition sneakers fra Nike. Jeg har en «ny» hang-up for å delta på raffles for å kjøpe sneakers med begrenset drop og har altså fått tak i et par i hans størrelse som er vanskelig å få tak i :knegg: Mulig han får noe annet i tillegg også for de var ikke superdyre når man kjøper dem fra forhandler men tror jeg vil gjøre stor suksess med joggesko som få andre har maken til.
Han ønsker seg klær og penger utover sneakers.

AirPods pro kjøpte han for julepengene sine i fjor. Det er faktisk noe av det lureste han har brukt egne penger på for de er veldig mye brukt så det hadde jeg fint kunne kjøpt i julegave.


#34

Nera sa for siden:

Frøkna er 12, men tenåring i eget hode, og jeg tipper hun ønsker seg Douchebag, mer utstyr til RG, og joggedress fra Juicy Couture.


#35

Blondie sa for siden:

Få ønsker og de som er troner milevis over mitt budsjett. (AirPods står på ønskelista til alle mine tre pluss de to bonusene).

13-åringen ønsker seg en del hobbyting, så jeg lurer på gavekort på Panduro. De andre har jeg ikke snøring på.


#36

Che sa for siden:

Mine ønsker seg penger. Jeg liker egentlig ikke at de bare ønsker seg penger, og det vet de. Håper de klarer å hoste opp noen andre ønsker.


#37

liefje sa for siden:

Fortsatt litt uforståelig for meg at det tok så lang tid før jeg fikk solgt de helt nye Apple AirPods-ene jeg la ut her for en stund siden når jeg ser på ønskelistene.

Min ønsker seg nok aller mest penger (student), men klær og litt utstyr til hybelen kommer nok også godt med. Må få han til å skrive ønskeliste.


#38

Elise sa for siden:

De var ikke pro.


#39

Karamell sa for siden:

Kom på at Eldste også ønsker seg Hokasko. Je skriver det her så jeg kan ble opp når jeg er blank senere. :knegg:


#40

Chablis sa for siden:

Noen som har tips til bilder ? Min ønsker seg egentlig store bilder , men finner ikke noe som faller i smak, hva slags bilder har deres tenåringer på rommet?


#41

star sa for siden:

PS5 står på ønskelista til eldste, men det har den jo gjort en stund. :gal: Er den å få tak i så får han. Men da er det forsåvidt en kombinasjonsgave. Jeg skylder han penger.


#42

Vianne Rocher sa for siden:

Herregud. Snakk til meg om PS5. Jeg har stått på venteliste hos Komplett i over 1,5 år og hadde først dato for levering 19.11.20 og så 04.05 i år. Eldstemann fikk den i bursdagsgave i god tro om at han kom i mai. Not so much. Noen dager før levering fikk vi ny dato; 31.12.2021 noe som bare er en dato de har satt og som nok kommer til å flyttes igjen. Jeg har deltatt i alt av konkurranser på Power og Elkjøp uten hell. Det er jo ikke verdens undergang men altså, for ett opplegg. Med den farta på distribusjon som de har nå er konsollen utdatert før den har blitt tilgjengelig for massene. Det er mangelen på komponenter i skjermkortene som har gjort at produksjon går sakte og med for få enheter. Jeje.


#43

celebelen sa for siden:

Ønskelista her består stort sett av hettegensere, sminke, pysj og kosebukse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.