Anne C sa for siden:
Er det noen som har en GOD oppskrift på focaccia som man ikke kan bomme på? Jeg er god med gjærbakst, men har aldri laget focaccia før.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Anne C sa for siden:
Er det noen som har en GOD oppskrift på focaccia som man ikke kan bomme på? Jeg er god med gjærbakst, men har aldri laget focaccia før.
Shun sa for siden:
Trines matblogg har flere oppskrifter som er idiotsikre. Jeg bruker bare olje, rosmarin og havsalt, men det er mange muligheter.
Palmen sa for siden:
+1 på Trine her ja. Hun har gode focaccia (og mye annet)
Elise sa for siden:
Jeg pleier å bruke omtrent denne oppskriften. bollefrua.no/2013/06/16/det-aller-beste-foccaciabrodet-trinn-for-trinn/
Magica sa for siden:
Eltefri foccacia fra Trines!
gnuri sa for siden:
Jeg har aldri mislyktes med denne: www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=45399&highlight=verdens+beste
trøtt sa for siden:
Dette er den aller beste foccaciaen. Etter å ha prøvd denne oppskriften går man aldri tilbake til noen annen oppskrift.
Alle jeg har servert denne til sier at det er den beste foccaciaen de har smakt.
My sa for siden:
+ 1 på denne oppskrifta! :jupp: Får også samme tilbakemelding når jeg har servert denne.Det er min gjenganger når jeg skal ha med noe til spleiselag, og nå forventer folk (og nærmest krever :knegg: ) at jeg skal stille med denne.
jolie sa for siden:
Jeg bruker denne oppskriften. Veldig enkel, veldig god. Jeg lager den for hånd og bruker nok mer olje både i "siste snurr" og oppå til slutt. Og mer flaksalt på toppen! www.tine.no/oppskrifter/bakst/brod-og-rundstykker/focaccia
Madicken sa for siden:
Pluss en til - den er knallgod og enkel å lage! :nam:
Dragen sa for siden:
Glutenfri focaccia: pappautengluten.no/glutenfri-focaccia/
Enkel å lage, blir veldig god. Enda bedre hvis jeg har i ett egg i deigen.
Magica sa for siden:
Jeg er opptatt av at det ikke blir for mye olje i focaccia, da blir den lett tung og klissete.
Her er Trines, den er super! trinesmatblogg.no/recipe/eltefri-foccacia/
Cauchy sa for siden:
Er det selve "deigen" som er spesielt god, eller er det hvitløk- og basilikumsoljen som utgjør forskjellen?
Elise sa for siden:
Deigen, eller det er mer en røre nesten. Jeg bytter på hva jeg har på toppen.
trøtt sa for siden:
Begge deler. Andre foccaciaer synes jeg ofte er kjedelige, tørre og mer lik loff.
Mams sa for siden:
Jeg har en superenkel oppskrift
1 kg mel
1 l vann
1 pose tørrgjær
1 ss salt
Blandes, heves og helles i form.
Litt olivenolje på (jeg r ike så veldig glad i det, så jeg tar ikke så mye. Maldonsalt på toppen.
Stekes på 240 grader til den er ferdig, min pleier å stå ca 30 min.
frukt sa for siden:
Møllerens har en veldig enkel oppskrift med pizzamel.
www.mollerens.no/oppskrifter/focaccia-2/
Jeg har pleid å bruke oppskriften bakpå Regal sin pakke med siktet speltmel. Den er også enkel, og blir alltid bra.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.