Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Garasjeport ødelagt - innstengt bil - finnes det noen portservice-vaktordning?

#1

banana sa for siden:

Her sitter jeg, mannen er bortreist med den ene bilen og den andre står inne bak en ødelagt garasjedør som ikke går opp fordi en kjempestor fjær er ødelagt. Finnes det firma som fikser sånt i helger?


#2

Lille meg sa for siden:

Æsjda! Har du forsøkt Nabohjelp-appen? Det kan jo være noen kan hjelpe deg der. Sende ut krisemelding på finn? Eller sjekke på MinSmåjobb?


#3

Musemus sa for siden:

Det skal kunne gå an å dra opp døra? Fjæra her ryker med jevne mellomrom, og da klarer mannen (sterk som fy) og dra opp døra likevel. Kan du få noen sterke folk til å hjelpe deg?


#4

meisje sa for siden:

Det er drittungt å løfte den første meteren når fjæren har røket. Vi fikk hjelp av naboen til å løfte, og brukte treplanker under i starter. Når porten kom over 1 m var det lett å løfte den videre. Vi støttet opp med planker slik at vi fikk ut bilene. Det er mulig å kjøre opp porten om man får montert fjæren med bilen inni. Det kunne ikke vi den gangen.


#5

banana sa for siden:

Får hjelp i dag en litt uventet via-via-vei. Fant aldri ut om det finnes noe vaktsystem for sånt, men det burde det vel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.