Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjærlighetserklæring til FP

#1

him sa for siden:

Var på en gruppe på FB i dag ("Pengesnakkerene"). ca 32.000 medlemmer, så jeg måtte titte på hvem av mine "felles venner" som var der - og det er nesten bare FP folk! :hjerter: (rart å tenke på, men vi er jo en slags internetpionerer ... :humre: ) Og det er ikke bare i den gruppen! Jeg bare elsker det når jeg "rusler rundt på internett" og treffer FP folk (de beste!)


#2

tink sa for siden:

:hjerter:

Det er så verdifullt å ha et så rikt nettverk av kloke, smarte og utrolig fine folk. Jeg lærer masse her inne, får støtte og hjelp når det trengs. Og oppdager stadig at jeg kjenner igen noen av dere ute i verden, som venners venner og i andre sammenhenger. Og jeg er freidig nok til å ta det til meg, selv om jeg nok ikke er inne på den omtalte økonomisiden.


#3

Tallulah sa for siden:

:hjerter:

Jeg har faktisk tenkt mye på dette om dagen, hvordan vi bruker internettet sosialt, og hvor vi går videre herfra. Å ha et sosialt liv på nett har gått fra å være rart og nerdy til å bli veldig vanlig. Samtidig ser man at de store, allmenne sosiale kanalene har store utfordringer mtp personvern og påvirkning, og jeg ser et skifte tilbake til "forum", kanskje spesielt for nettsavvy ungdom. De lager seg heller private rom ala dette på dischord enn å gi Facebook tilgang på infoen sin.

Jeg tror jeg hadde vært mye dummere uten FP. :knegg:


#4

Anne C sa for siden:

Jeg VET at jeg hadde vært mye dummere uten FP.


#5

him sa for siden:

Ja, jeg opplever at jeg blir klokere, erfaringsbasen blir anderledes.


#7

him sa for siden:

Vi lagde "samme tråd, på samme dag" Kamp. Morsomt! :lol: Skal lese tråden din senere :)


#8

Strå sa for siden:

Jeg elsker FP ganske mye, her vet jeg at jeg får ærlige og redelige svar og at de fleste kan jenke seg når ny informasjon kommer.


#9

kamp sa for siden:

Jepp :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.