Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Statsbudsjettet, da?

#1

Polyanna sa for siden:

(Ja, jeg sitter og prokastrinerer annet arbeid... Blir en sen dag til slutt, dette)

Nå er det vel ikke all verdens handlingsrom en ny regjering har, men hva syns dere om det de har fått til, med dieselbudsjettet sitt? (som Vedum har brandet det til).

Jeg, som eier stort, strømfyrt hus og hytte og kjører digert dieseldrog, burde jo i og for seg være storfornøyd. Mangler bare at jeg snuser også. :knegg: Men syns kanskje at pengene kunne vært bedre brukt enn på å prioritere folk som meg.

Men er det noen som har sett nærmere på det? Er det noen spor av omfordeling? Klima? Er det noen klimatiltak jeg ikke ser, som kan kompensere for at de fjerner klimatiltak man vet virker?

Er det noen grunn til at jeg skal slutte å kalle det "den grårøde regjeringen"?
:p



#3

Malama sa for siden:

Stort hus hovedsakelig varmet av strøm, og ikke mindre enn to dieseldrog i husholdningen her også

Sykes ikke de hadde trengt å prioritere meg, sånn egentlig.

Ikke sett noen detaljer som jeg kan nevne, men så har jeg ikke fått studert så nøye på det heller da, og tenker at det er jo ikke vedtatt enda heller, ed må ha med SV for å få det gjennom, er det ikke sånn?


#4

Polyanna sa for siden:

Mulig mangelen på grønt og omfordelende er at de har spart noen bein til SV? Så kan Vedum feire dieselen og gavepakke til villafolk nå, og så kan SV feire noen gjennomslag etterpå, uten at SP får skylda? :vetikke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.