Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Støpejernsgryte

#1

amo sa for siden:

Som ikke koster skjorta. Noen som har anbefalinger i litt rimeligere kategori enn le cruset?


#2

Fluke sa for siden:

Vi har en fra Sabor som jeg er forøyd med. Men ser jo at Coop også selger noen rimelige - og jeg antar de er like gode.


#3

Fakse sa for siden:

Dette er helt genialt å kjøpe brukt på finn.no eller loppemarked. Selv den mest mishandlede gryte blir som ny igjen med en kjærlig omgang matolje og litt varmebehandling.


#4

My sa for siden:

Jeg har den fra Coop som heter Brimi, fikk den i julegave et år. Godt fornøyd med den!


#5

frukt sa for siden:

Jeg har en fra Mareld på 4,2 liter. Kjøpt på tilbud for 400 kr.


#6

Stompa sa for siden:

Jeg fikk gryte fra Sabor i julegave i fjor; kjempefornøyd. :jupp:


#7

Lavender sa for siden:

IKEA har vi.


#8

Shun sa for siden:

Jepp! Jeg har en finfin Høyang Polaris støpejernsgryte fra loppemarked.
Den kostet meg 50,- kroner.



#10

Floksa sa for siden:

Jeg har fire. Alle kjøpt på loppis. Tar litt tid og kjærlighet å få dem i form igjen men jeg elsker dem :love:
Tror jeg har gitt ca 100kr stk


#11

Musemus sa for siden:

Sabor. Grønn med messing. Jeg ELSKER den! :love:


#12

amo sa for siden:

Det var kampanje på Sabor, så fikk en på 6 liter til kr. 900,.
Julegave til eldste i boks. Takk for alle tips.


#13

Musemus sa for siden:

Hvor?


#14

amo sa for siden:

Kitch`n


#15

Geitrams sa for siden:

Jeg har både Sabor og le creuset, og er mest fornøyd med le creuset. På Sabor-grytene har emaljen flasset av. Har reklamert og fått nye, men det samme skjedde på ny. Blir ikke mer Sabor hos oss.


#16

Tallulah sa for siden:

Jeg liker best støpejernsgryter uten emalje. De lan du ofte finne i bruktbutikker. Bare å olje dem opp.


#17

Tjorven sa for siden:

Jeg har også en sånn. Det er "rester" etter besteforeldrene mine. Jeg fikk den av bestefar da jeg flyttet hjemmefra i 1995, for den var for tung til at han kunne håndtere den lenger. Da var den allerede eldgammel, og den er fremdeles helt super.

Jeg lager utrolig god brun saus, men den MÅ lages i skikkelig støpejernsgryte for å bli skikkelig fantastisk.

Vi er litt forsiktige når vi vasker den (uten særlig bruk av zalo) og oljer den alltid etter bruk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.