Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Heve kjøpet på bruktbil kjøpt hos forhandler?

#1

MegaMie sa for siden:

Noen erfaringer?

Vi kjøpte bil i sommer, under tre år gammel passat GTE Hybrid på Møller. Etter to uker stopper den, alle varsellamper blinker og den er helt død. Det tar tre uker før vi får den tilbake. Visstnok en del i girkassrsystenmet. I helga skjer det igjen, null forvarsel alt bare blinker og bilen stopper.

Jeg vil ikke ha denne bilen. Jeg trenger en bil som jeg kan stole på. Men har jeg noe å si her?


#2

meisje sa for siden:

Vi hevet kjøpet en gang vi kjøpte bruktbil hos forhandler, da pga at selger hadde gitt feil opplysninger om modellår og kmstand som vi ikke kunne sjekke selv før etter at bilen ble overlevert.

I vår sak utløste dette forhandlinger og saken endte med at vi fikk tilbud om å beholde bilen mot et større prisavslag, noe vi tilslutt godtok etter flere runder.

I deres sak ville jeg startet med å si at du ønsker å heve kjøpet av bilen fordi den har hatt feilbilde 2 ganger.


#3

Martis sa for siden:

Jeg har en GTE som oppførte seg slik i vinter, og det som var problemet var først at den trengte nytt batteri (sånn vanlig bilbatteri) og deretter at når de hadde byttet batteri så måtte noe stilles på som de glemte. Ganske «dramatiske meldinger» tro vi fikk tre forskjellige. Og dette var rett før bilen ble fem år, så jeg var ganske på å få dette dokumentert hos Møller. Har ikke kommet tilbake etter dette.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.