Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kolonistil

#1

Anita sa for siden:

Hei, alle sammen.

Jeg heter Anita, og har akkurat registrert meg. Skal flytte til våren, og planlegger allerede oppussing av huset. Jeg er veldig glad i kolonistilen og store tunge mørke tremøbler. Men det kan være vanskelig å finne synes jeg, så jeg håper dere kanskje kan hjelpe med henvisninger til butikker som fører det jeg er ute etter. Liker også noe av French country stilen...

Bilder som kan være til inspirasjon hadde vært kjempeflott! :-) Både fra blader, internett eller fra deres egne hjem.

Mvh,

Anita


#2

torsk sa for siden:

Kolonistil? Viktig å få med minst en slave i et hjørne. Kanskje ikke så lett å få tak i nå for tiden, men en au pair gjør omtrent samme nytten.


#3

emm sa for siden:

Torsk da! Du som bruker å være så hyggelig.

Jeg synes det ofte er mye å finne på forskjellige blogger. Koloni er ikke helt min stil, men på denne bloggen finner du endel inspirasjon i linkene på venstre side:
todayscreativeblog.blogspot.com/


#4

torsk sa for siden:

Ups. Ikke meningen å være uhyggelig altså, jeg bare flåste litt som vanlig. Jeg tar selvkritikk på å møte en nykommer med utagerende flåsing, men jeg ser ikke helt at det var så veldig slemt? (Jeg kan ikke bæret om kolonistil, men assosierte kjapt til slavetid).


#5

Mikkeline sa for siden:

Krydre det hele med en engelskmann med tropehatt, høye støvler og ridepisk så er du der...:knegg:

Anita - Velkommen hit!
Jeg er helt sikker på at det dukker opp noen flinke interiørdamer (eller menn) i denne tråden etterhvert!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.