Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skriver du på julekortene?

#1

Sansa sa for siden:

Det vanlige er liksom så kjedelig!


#2

Erica sa for siden:

Jeg skriver ikke veldig mange julekort, og de fleste jeg skriver til er personer som jeg ikke treffer så ofte pga lange avstander. Derfor blir det til at jeg i tillegg til å ønske dem god jul og godt nyttår også skriver litt om hva som har skjedd i året som har gått.

Til venner som vi har ofte omgang med skriver jeg ofte at jeg takker for mange hyggelige stunder i året som har gått, og at vi håper på flere i året som kommer.


#3

Manga sa for siden:

Jeg er kjedelig og gidder ikke skrive så mye annet enn å ønske god jul og godt nyttår på de fleste kortene. Til et par venninner jeg ikke snakker med så ofte og et par gamle slektninger skriver jeg litt mer om hva som har skjedd her siden sist.


#4

Milfrid sa for siden:

Til venner og familie som vi treffer ofte skriver vi ingenting annet enn det som står trykket på kortet, som er god jul og godt nyttår fra x, x, x og x. Til venner og familie som vi treffer sjeldnere skriver vi i en liten oppdatering bakpå kortet, og vi har pleid å tilpasse den dem vi skriver til.

I år har vi derimot tenkt å jukse litt og printe opp en 4-5 linjer på et ark som vi legger ved. Litt sent ute med kortene i år, nemlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.