Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Varm og god parkas

#1

Stompa sa for siden:

Jeg kjøpte meg en vattert parkas fra Helly Hansen i høst. Den er kjempefin, men dessverre ikke varm nok. Jeg må ha noe mye varmere, og tror det må være dun.

Kan du tipse om en god og ikke altfor dyr dunparkas som er om ikke vanntett, så i hvert fall sterkt vannavstøtende, sånn at jeg kan bruke den i hvert fall i en halvtime-time i sludd uten å bli gjennomvåt?


#2

Frøken Fjong sa for siden:

Swims er fantastisk!


#3

gnuri sa for siden:

Sendte deg en pm



#5

gnuri sa for siden:

I tillegg til den jeg anbefalte på pm, så vil jeg anbefale de tradisjonelle dunparkasene til Bergans. De som bare heter down parka. De er supervarme, nesten som å tulle seg inn i en dundyne, og de tåler endel sludd , snø og regn før det går igjennom. Jeg har aldri opplevd å bli våt i min.


#6

millact sa for siden:

Sikkert mye tilbud neste uke.


#7

Nera sa for siden:

Jeg har dunparka/-jakke fra Non-Stop Dogwear, som brukes av handlere under Finnmarksløpet. Varmere jakke finnes knapt, men den er nok ikke særlig praktisk i byen.


#8

Isprinsessen sa for siden:

Men når det er skikkelig kaldt, er det sludd da ?
Ofte så er ikke de varmeste beregnet for sludd og våt nedbør rett og slett for at det er tørt når det er kaldt.


#9

Stompa sa for siden:

Nei altså, det er ikke så vanvittig kaldt her, ofte rundt 0 (med eller uten sludd). Det er bare jeg som fryser så vanvittig etter at jeg har gått masse ned i vekt, så jeg kler meg som om det er minst 10 grader kaldere. :knegg:

Sjekker litt rundt tipsene jeg har fått. Hadde vært kjekt å få prøvd i butikk, men jeg finner ikke noe som fungerer i butikkene her.



#11

Lavender sa for siden:

Jeg har HH parkas som jeg vurderer å kvitte meg med, den er for varm. Isolert, vindtett og med diger hette og fuskepels.


#12

Nooria sa for siden:

Jeg skulle ønske det fantes en parkas som var for varm for meg.


#13

Stompa sa for siden:

Jeg tror ikke jeg tør å kjøpe uprøvd før vekta stabiliserer seg. I hodet er jeg fortsatt 3XL, men jeg er visst mer S nå. Ender stort sett opp med for stor str når jeg kjøper på nett fordi jeg ikke tror på det. :himle:


#14

Retz sa for siden:

Jeg kjøpte en Svea dunparkas brukt og billig på Finn, den er mer enn varm nok for meg.


#15

Lavender sa for siden:

Ser den. :). Men akkurat jakker passer etter høyde synes jeg. Str 36 til den tynne ungen på 180 cm blir kort på armer og kort i ryggen. Tror du kan starte med høyden som utgangspunkt.


#16

Shun sa for siden:

Har, inspirert av denne tråden, bestilt og prøvd Bergans down parka til halv pris fra outleten deres.
Ble ganske begeistret da jeg prøvde den på og fant ut den jeg hadde bestilt var altfor stor.

Den blir returnert, og én størrelse mindre er på vei i posten. Sammen med en 3-in1 også til halv pris.

Jeg forbereder meg på vinter, og er takknemlig for å ha råd til ikke å måtte fryse.


#17

Stompa sa for siden:

Jeg endte opp med en dunparkas fra Jotunheim. Ikke helt etter speccen i hovedinnlegget, men SÅ fin, og nydelig farge – pluss fin pris. Og ekstra bonus at jeg fikk handla lokalt. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.