Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sko og bukse til vintersykling (trening)

#1

frukt sa for siden:

Jeg syklet tur i dag i kort sykkelbukse med tynn skibukse utenpå, men det var litt kaldt. Trenger noe som er varmere, men ikke vanntett for da svetter jeg sånn. Jeg har Raynauds syndrom, og får lett stive og kalde tær, så jeg trenger også noe varmt å ha på føttene.
Forslag mottas med takk. :vilha:


#2

Jålebeinet sa for siden:

Du kan spe på med løse knær å ha under buksen. Mine vintersykkelbukser har en flosset innside og er vindtett i front. Frosne tær trives kanskje med en varmesåle?


#3

frukt sa for siden:

Jeg trenger nok en tykkere bukse. Skibuksa er veldig tynn, og det blir trangt med stillongs under. Varmesåle hadde sikkert vært lurt! Hvor kjøper man sånt?



#5

Pelen sa for siden:

Jeg bruker vintertights og har stillongs under om det er minusgrader. Dor meg er set ikke så farlig om ikke lårene er så varme utenpå, inne i musklene er de varme uansett når man sykler. Jeg har til tider syklet med korte regnstøvler som er vinterforet. Litt klumpete, men fungerer overraskende bra og holder anklene beskyttet også. Ullstrømper, men varmesåler er nok enda bedre.


#6

frukt sa for siden:

Takk for tips begge to. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.