Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Varm dunjakke til gutt på 13

#1

millact sa for siden:

Den han har er snart for liten. Viktig å være kul nå. Uaktuelt med noe fryktelig dyrt. Må være sort. Tips?

Str til en på 166 cm? S?


#2

Chablis sa for siden:

Sjekket Tise?




#5

Camomilla sa for siden:

For noen år siden kjøpte vi en brukt HH dunjakke, den tykke sorten, brukt til poden.
Nå blir han snart 17 og subber i den ennå, vil ikke ha noe annet. eneste som holder han varm, og ingen gidder å ^rappe^den som han sier…


#6

millact sa for siden:

Nei, kanskje jeg burde? Den han har nå er en Bergans i str 164, kjøpt i fjor før begravelse da det var iskaldt. Den har han likt godt.



#8

Vianne Rocher sa for siden:

The North Face er kult og de har flere modeller. Nuptse og Diablo er litt sånn 90-tallsretro mens de har mer klassiske typer også. Ligger masse på Tise.
Min har en Nuptse i Sort/gull-ish som han fikk i fjor. Str Small herre og den passer sånn akkurat ut denne sesongen tipper jeg. Han er nå rundt 175 og har lange armer men kort overkropp :knegg:



#10

Che sa for siden:

Skulle og tipse om finn. Jeg kjøpte north face-dunjakke i fjor for en latterlig lav sum på finn. - Nå skal det sies at været hos dere er kanskje ikke like kaldt som her? - Jeg synes det er enklere å legge i litt mer penger i ytterklær nå når de er over på voksenstørresle - antar de holder i alle fall i to sesonger da. (og mye kan jo selges etterpå)

Storebror har en fra superdry. Det er ikke dunjakke, men boblejakke tror jeg - den er fin - og lever på 3.sesongen nå.



#12

Chablis sa for siden:

Ja min ønsker seg nuptse


#13

Chablis sa for siden:

Min har kjøpt seg en fra Jack and Jones, veldig fornøyd med den.


#14

millact sa for siden:

Hvilken?


#15

Charlie sa for siden:

Hvis han synes brukt er «innafor», har jeg også nylig kjøpt en bra dunjakke på Finn, og anbefaler det. :ja: Mitt barn har akkurat ønsket seg dyre støvler, og sjekket Finn helt på egenhånd. Men det er veldig ulikt hva ungdom tenker om brukt, så ville klart latt ham bestemme. Alternativt latt barnet velge mellom x kjøpt brukt eller y fra butikk, f.eks.


#16

millact sa for siden:

Brukt er innfor. Den han har nå er brukt. Har trålet finn uten å finne noe tykt i Small.


#17

millact sa for siden:

Må nok sjekke Tise også.


#18

millact sa for siden:

Kjøpte en sort jakke fra Jack & Jones. Han var med og godkjente den. Det er ikke dun, men den er nok varm nok. Blir julegave fra besteforeldre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.