Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fotball ute om vinteren

#1

apan sa for siden:

Lillebrors lag skal trene ute i hele vinter, og jeg tror ikke noen av de eldre noen gang gjorde det. Jeg trenger tips til hvordan man skal holde små fotballføtter varme. Lillebror liker ikke ull, så jeg er veldig skeptisk til ullfotballstrømper med mindre de overhode ikke klør.
Finnes det forede fotballsko?


#2

meisje sa for siden:

nei, men jeg kjøpte skinnforballsko istedenfor kunstlær sko. I tillegg valgte jeg sko med små knotter fordi underlaget ofte kan bli litt kaldt, glatt og hardt, for å redusere belastningen på føttene. Man kan kjøpe fotballsokker der bare fotbladet er ull forrestten.


#3

apan sa for siden:

Det var et godt tips, vet du hvor de typisk har det?


#4

meisje sa for siden:

Jeg har kjøpt det på torshov sport mener jeg, og klubbutikken har det. Våre klubbsokker er røde om det er av interesse.


#5

meisje sa for siden:

Ellers er et annet tips å bruke tynne ullsokker på foten, og så klippe av foten på vanlige fotballsokker og ta over ullsokkene. (Dette er inspirert fra skøytelivet, der kalde føtter også er et tema.)


#6

apan sa for siden:

Han hater også vanlige ullsokker. Han er ikke bare sær, huden hans tåler det dårlig. Jeg har nå slengt med et par strømper fra XXL fordi jeg likevel skulle bestille noe der. Kan håpe det kan gå, særlig om vi evt tar noe annet under.


#7

My sa for siden:

Dessverre ingen andre tips enn å sørge for å bli varm så fort som mulig etterpå.


#8

veobra sa for siden:

Vi klarte dette med med frossenpinnen. Heldigvis er de mye i bevegelse og kan ha på forballskoene akkurat når det er trening. Vi hadde disse strømpene i ull, men de er jo ikke aktuelle. Ullsåler vil også isolere godt.


#9

Tjorven sa for siden:

Begge mine har trent fotball ute fra de begynte på skolen, og mannen min har vært trener hele tiden. Mannen min sier at han ikke opplevde dette som noe stort problem, men at de om vinteren var ekstra fokusert på å holde ungene i bevegelse. Og så maste og maste de på foreldrene for at de måtte få på ungene nok klær på resten av kroppen.

Mine har ikke hatt ullsokker i fotballskoene, men har hatt med ullsokker til å ta på hvis de er kalde etterpå.


#10

apan sa for siden:

Takk for flere tips. Vi får forsøke litt ulikt. Opplever dette som ekstra vanskelig for en liten kropp på 20 kg i en situasjon der man må bli hjemme neste dag ved det minste host :sparke: .


#11

Tjorven sa for siden:

Ja, akkurat den problemstillingen trengte jo ikke vi å forholde oss til. Mine unger blir svært sjelden syke, men litt hosting og snørring på vinterstid var jo ikke noe problem tidligere.


#12

Lavender sa for siden:

Adidas mundilal skinnsko, fotballstrømper med ull, swix superundertøy, fleece trøye og longs hvis de ikke liker ull, tykke jakker og overtrekke bukser fra laget, pannebånd og varme hansker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.