Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pene ullklær med bomull/bambus e.l. inn mot huden

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen med gode erfaringer? Jeg kan overhodet ikke ha ull inn mot huden, og klør av det minste lille. Dessverre ser jeg at de fleste dameplagg i ull ikke har innside jeg kan bruke. Jeg er ute etter pene plagg samt trøye og tights/stillongs med god passform. Helst høye i livet. Cardigan hadde vært perfekt. Bambus er nok det jeg foretrekker. Kjøpte silkeinnside til Minsten nå fra John, og tviler faktisk på at det går for ham. Det klødde på huden min...

Har vurdert både Claire og Lilleba. Hvordan er disse i str. Lilleba hadde et design som var veldig meg. Noen som vet om butikker som fører dette i Oslo/Viken? Jeg er sånn som kan ende opp med alle str mellom S og XL alt etter snitt og form. Ganske håpløst.


#2

Fersken sa for siden:

Gå på hjemmesiden til Lilleba, der skal du få en oversikt over butikker i kartet som fører merket.


#3

Isprinsessen sa for siden:

Om du ikke tåler ull så ville jeg valgt noe annet. Ull sin fordel er at den ikke trekker til seg like mye vann som feks bomull. Om bomull holdes tørt er det omtrent like varmt. Og har du bomull innerst mot huden så mister konseptet ull noe av effekten synes jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.