Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjenner du til et godt minikjøleskap?

#1

apan sa for siden:

Storebror ønsker seg, men alle jeg leser om har veldig middels omtaler. "Mye lyd, kjøler dårlig, sluttet å virke etter kort tid". Noen som har erfaring med noe som faktisk fungerer?


#2

millact sa for siden:

Henger meg på tråden, Apan. Min på 13 ønsker seg ikke noe. Men noe må han jo få.


#3

Polyanna sa for siden:

Henger i tråden. Myser på det på Elkjøp til 799 eller noe.


#4

Høns sa for siden:

Tror tenåringen er fornøyd med sitt! Sjekker og gir en lyd!


#5

Martis sa for siden:

Henger her og. Syns det er vanskelig å finne noe som er ok å ha på rommet og har plass til noe. De minste tar ikke halvlitersflasker.


#6

Bluen sa for siden:

Her må jeg også henge.


#7

Palmen sa for siden:

Det eneste vi har vært fornøyd med har vært et hotell-minikjøleskap til et par tusenlapper. Skal se om jeg finner noe vi har hatt.


#8

Høns sa for siden:

Svar fra sønnen:
Ja jeg er veldig fornøyd, kjøler bra og lager lite lyd. Eneste er at det er vanskelig å ha flere 1.5L flasker i døren.

Han har Matsui minikjøleskap MML50B18E



#10

Gaia sa for siden:

Kan noen fortelle meg poenget med eget kjøleskap på rommet? Dette står også på listen til eldste, og jeg bare skjønner ikke poenget. Men det er mulig jeg har blitt gammel kjerring, som ikke følger med i tiden, altså. :vetikke: :skeptisk:


#11

Toffskij sa for siden:

Kjøp for all del ikke noe som bråker for mye. Vi blir litt gale av vinskapet vårt – det sto i en bod i den gamle leiligheten, og ingen tenkte på lydnivået, men nå som det står i kjellerstua, driver det oss til vanvidd med brummingen sin.


#12

Martis sa for siden:

Jeg tror noe av poenget er at det er lite og har fancy design. :knegg:


#13

Tjorven sa for siden:

Dette stod veldig høyt på ønskelista til snuppa for noen år siden, og vennene spleiset på et. Det kostet ikke mye, og bråket som et uvær. Så nå står det i boden. Ettersom det er lenger vei til boden enn til kjøleskapet på kjøkkenet, så blir ikke minikjøleskapet brukt.

Men Martis har rett - det viktigste er at det er bittelite og ser kult ut. :nemlig:


#14

Gaia sa for siden:

Så lenge de ønskede funksjonene er "bittelite og ser kult ut", så tror jeg det blir en annen gave. :knegg:


#15

Tjorven sa for siden:

Ja, for å si det sånn: Det var ikke mannen min og jeg som gikk til innkjøp av det ekstra kjøleskapet vi fikk i hus. Men snuppa ble VELDIG fornøyd med at vennene "skjønte hva en tenåring trenger". :rofl: (Dette skjedde i den perioden der avstanden mellom oss var relativt omfattende.)


#16

Che sa for siden:

Jeg har dog et inntrykk av at disse ikke fungerer så bra - En jeg jobber med har et slik på kontoret - synes det ser ut som om det varer i overkant av ett år - for han er på skap nummer tre nå.


#17

Polyanna sa for siden:

Har en nevø som ønsker seg dette, og tror nok poenget er at han vil ha brusbokser i det, som han skal drikke mens han gamer. :knegg: Mor og farmor syns det er noe stort tøys, og jeg aner enormt potensiale for "kul-tante-poeng" om han får det herfra. :knegg:


#18

Bergensis sa for siden:

Poden ønsker seg minikjøleskap, men strekninga mellom gamingbord og kjøleskap er ofte einaste kontakten me har med han i periodar. :knegg: Så han får ikkje kjøleskap frå oss, iallfall.



#20

apan sa for siden:

Poenget er at det er kult å ha brusbokser på rommet ja. Men vi konkluderte med at vi droppet det. Tross alt har han rom i kjelleren og er ca 20 meter unna vaskerommet hvor det står et kjøleskap.


#21

Input sa for siden:

Jeg har lurt på det samme. Min 11-åring ønsker seg også dette, mens jeg som den superkjipestemoren av alle kjipe mødre tenker at det er helt uaktuelt. Det er rot nok på rommet hans om det ikke skal bli et lagringsområde for tomme brusbokser også. :sparke:


#22

Malama sa for siden:

Siden min ikke drikker brus, så utgår vel poenget med et slikt for ham. (Ja, jeg har en tenåring. Som ikke drikker brus. som sånn nå i ÅR har begynt å drikke litt brus, helst agn etter den ble åpnet. Etter t han altså DRAKK brus som 2 åring, men så tok han et glas han trodde var vann i søstra sin barnedåp, det ar sitronbrus. Siden har han ikke drukket brus)

Jeg skulle i mange sosiale sammenhener ønske at han drakk brus, men akkurat når han sitter på rommet og glor på skjerm så synes jeg det er finfint at han heller har ei flaske med sugerør som han fyller med vann. Dessverre gir ikke det kontakt d ham da, han er ikke så fin på det og fyller den på badet i kjelleren hvor han har rom, heller enn å gå opp på kjøkkenet.

Jeg mistenker at søstra er av en annen type og setter det høyt på ønskelsita om noen år, hun elsker brusbokser...


#23

Fersken sa for siden:

Straks 12-åringen ønsker seg også et bittelite som ser kult ut og har plass til brusbokser. Her er det mormoren som kommer til å score poeng. Vi må bare ut å kjøpe det først. :sparke:


#24

Madicken sa for siden:

Det er kult og litt "voksent" med sitt eget kjøleskap. :nemlig: Junior har et på rommet sitt, og mine argumenter mot dette, når han har tilgang til et stort kjøleskap vi har stående i en bod omtrent to meter fra rommet hans, falt totalt på stengrunn.


#25

sindrome sa for siden:

Med strømprisene som de er kjenner jeg at det utgår fullstendig å ha flere hvitevarer enn nødvendig.


#26

Apple sa for siden:

Hviler har han? Minste på 11 ønsker seg et, har ikke akkurat stort rom, så hotell- kjøleskap utgår.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.