Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kjøpe pinnekjøtt i Oslo?

#1

daffy sa for siden:

Noen som har lest seg opp på årets tester eller som vet hvor man får kjøpt godt pinnekjøtt i år? Det er første gang jeg skal lage (og kjøpe) det selv. Hva skal jeg spørre etter, hvordan ser jeg om pinnekjøttet er godt eller dårlig? Jeg vil ha vanlig pinnekjøtt, ikke røkt. Vi blir 7 personer.


#2

Ada sa for siden:

Jeg har ikke lest noen tester, men Rema 1000 har i flere år tatt inn veldig godt pinnekjøtt fra en produsent i Hemsedal, Spekeloftet tror jeg den het.
Har sett at det er i butikkene i år også.


#3

daffy sa for siden:

Hvor mye beregner dere per person forresten?


#4

Ada sa for siden:

Vi pleier å beregne en 4-500 gram per person


#5

Ivrig sa for siden:

Vi beregner også 4-500 gr pr pers.
Her går det i Stranda, som vant en av testene i fjor. Har ikke sett noen for i år, men de finnes sikkert


#6

Karamell sa for siden:

Her i byen kjøper jeg gjerne på Meny, men mamma pleier å ta med seg noen pinner fra bergen også! :D


#7

liefje sa for siden:

Naar det gjelder beregning, pleier jeg aa tenke i antall (store, hele) pinner hver person spiser. Det varierer jo en del fra person til person. Jeg spiser selv 2-3 pinner.


#8

Benzo sa for siden:

Meny har pleid å ha godt pinnekjøtt, de har fra forskjellige leverandører. Pinnekjøtt fra Slakteren, er ikke godt. Fikk det servert her om dagen. Blæh.
Har selv kjøpt på Smartclub, fra Smedstuen, spent på hvordan det er. Jeg liker urøkt best, og det må være fra lam.


#9

Manitoba sa for siden:

Har ikke prøvd det selv, men hva med Bondens marked? De pleier å ha bra ting der. Ellers kan jeg tenke meg det er godt pinnekjøtt på Jakobs på Holtet, men det er bare gjetting.



#11

Tangina sa for siden:

På ICA Maxi på Bjølsen har de deilig pinnekjøtt av fjelltørket lofotlam (eller noe slikt). De har også pinnekjøtt av villsau fra Voss, men det har jeg ikke smakt. Og de har det mye billigere (ikke røkte) pinnekjøttet fra Skjeggestad som også er helt ok (men ikke så bra som lofotlammet).


#12

Palmen sa for siden:

Jeg kjoper alltid pinnekjott på ICA Maxi på Bjolsen (:dulte: Tangina). Brukt de i 3 eller 4 år nå, og er alltid fornoyd.


#13

Tangina sa for siden:

:dulte: Beste butikken i byen.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.