Niobe sa for siden:
Sukkerfrie julekaker, som f. eks. kransekakestenger bakt med Sukrin gold, kan de fryses og oppbevares på lik linje med sine sukrede slektninger? Eller må det tas andre hensyn?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Niobe sa for siden:
Sukkerfrie julekaker, som f. eks. kransekakestenger bakt med Sukrin gold, kan de fryses og oppbevares på lik linje med sine sukrede slektninger? Eller må det tas andre hensyn?
Albertine sa for siden:
Jeg har fryst Sarah Bernard med sukrin, gikk helt fint.
~TM~ sa for siden:
Jeg er ikke hundre prosent sikker, men jeg tror det.
Har du lyst til å dele ev sukkerfrie oppskrift med meg forresten?
kamp sa for siden:
Jeg har oppskrift hefte jeg laget for noen år siden på 30 oppskrifter på forskjellige julekaker (uten sukker og glutenfrie) men jeg vet ikke hvordan dele en Word fil her.
mkj sa for siden:
Sjekk bloggen til Linda Stuhaug. Sukkerfrie kaker har blitt hennes varemerke. Skriver også litt om hvordan de ulike søtningstypene virker.
Niobe sa for siden:
Jeg har oppskrifter jeg skal prøve ut, men ingen av dem oppgir om kakene kan fryses og tines igjen. Tror jeg får lage en liten porsjon først, som fryse-test.
Niobe sa for siden:
Supert!
gnuri sa for siden:
Har du oppskrift? :vilha:
Jeg har fryst Sarah Bernard med sukrin, gikk helt fint.
Niobe sa for siden:
Første forsøk på sukkerfrie kransekakestenger. De ble litt grove, men jeg liker dem sånn.
200 g mandler (malt litt grovt med stavmikser)
3 ss Sukrin Gold
1 knivsodd salt
2 ss eggehvite
80 g Monster Fibersirup
Bland alt utenom fibersirupen, og kna den inn til slutt. Rull til pølser, kutt i biter og stek.
Stekte på 200 grader
gnuri sa for siden:
Tusen takk, skal testes :klemme:
Første forsøk på sukkerfrie kransekakestenger. De ble litt grove, men jeg liker dem sånn.200 g mandler (malt litt grovt med stavmikser)
3 ss Sukrin Gold
1 knivsodd salt
2 ss eggehvite
80 g Monster FibersirupBland alt utenom fibersirupen, og kna den inn til slutt. Rull til pølser, kutt i biter og stek.
Stekte på 200 grader
Niobe sa for siden:
Dagens test. Sukkerfrie kokosmakroner. Røren smakte litt metallisk, men de ferdige kokosmakronene ble veldig gode!
Ca 3 eggehviter
150 g Sukrin melis
1 ts Sukkr vanilje (kan antagelig sløyfes)
Ca 200 g kokos
Pisk eggehvitene og Sukrin/Sukkr luftig. Vend inn kokos. Sett topper på stekebrett. Stek på 180-200 grader.
kamp sa for siden:
Finnes det en enkel måte å dele et Word dokument?
Det er 30 sider ca med div oppskrifter på sukkerfrie julekaker.
Mye farlig godt ;) (kanskje litt for mange..?)
sindrome sa for siden:
Kamp, du kan legge til vedlegg når du skriver svar i det avanserte "moduset". Setter knappen som ser ut som binders.
gnuri sa for siden:
Har testet både kransekakestengene og kokosmakronene. Kransekakestengene likte vi veldig godt, så de blir nok bakt flere gang. kokosmakronene fikk en veldig kald ettersmak, så de gikk dessverre i søpla. Egentlig skikkelig bittert, for disse er de første kokosmakronene jeg har fått til å bli den konsistensen jeg liker.
Niobe sa for siden:
Jeg synes ikke ettersmaken var så ille, men de ble litt tørrere enn jeg ville. Jeg skal teste med fibersirup, og mindre sukrinmelis. Må bare få mer fibersirup først.
gnuri sa for siden:
Jeg regner med at det er sukrinmelisen jeg ikke liker smaken på. (dvs jeg brukte sukkr melis) Mine ble slett ikke tørre- det pleier de å bli, men disse ble helt perfekte i konsistensen.
kamp sa for siden:
Nå ser det ut som det muligens kommer noe med..
Det er jo ikke med bilder fordi da ble filen for stor og jeg måtte ta vekk alle de fine linkene men men..
Det meste er laget med sukrin fordi det var kun sukrin som var tilgjengelig på markedet omtrent. Nå finnes det jo mye rart.
Niobe sa for siden:
Ja, det er nettopp derfor jeg tester ut oppskrifter. Det er mye nytt på sukkerfritt-markedet. Må bare bruke opp det eldste først. :P
Bokormen sa for siden:
Finesse sukkererstatning og sukrin gold gir god smak synes jeg. :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.