Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Verktøy for å lage en fin ordsky

#1

apan sa for siden:

Noe å anbefale? Bør være gratis. Jeg forbereder en julehilsen på jobb.


#2

Elise sa for siden:

Jeg har nylig brukt www.edwordle.net/ Man må ha mer enn 20 ulike ord for at den gidder å lage. Jeg hadde ikke det på alle, og løste det ved å skrive inn noen svada-ord som jeg flyttet ut av senter før jeg tok utklippsbilde.

Da jeg var ferdig oppdaget jeg at man også kan laste ned et verktøy til Word. Da går du på "sett inn"-menyen, finner "skaff deg tillegg" og søker opp word cloud. :jupp: Har ikke testet det så mye, så jeg vet ikke hvor gode resultatene er.


#3

Nera sa for siden:

Menti er også bra.


#4

veobra sa for siden:

Menti fungerer også bra live, hvis du skal samle inn fra publikum. Sikkert ikke det du skal nå, det er vel bare resultatet.


#5

apan sa for siden:

Jeg trekker denne litt opp igjen.
Menti: Jeg forstår ikke hvordan jeg lager ordskyen selv, når jeg ikke skal ha input fra publikum? Mulig jeg er litt teit.
Edwordle: Bare henger hos meg.
Word: Ingen mulighet for tillegg i wordversjon hos arbeidsgiver.

Tips eller råd? Jeg prøvde ordsky.no tror jeg det var på fredag. Skrev inn 178 ord og det viste seg at det bare kom ut en knuslete ordsky med et minimum av ordene.


#6

Stompa sa for siden:

Jeg har laga ordskyer i Wordle flere ganger. Det fungerte kjempefint, men jeg mener at sist jeg prøvde gikk det ikke. Husker ikke hvorfor, har ikke tid til å sjekke, men google Wordle og se hva du finner.



#8

Elise sa for siden:

Prøv Edwordle igjen, den er litt ustabil. www.edwordle.net/create.html

Du kan evt sende meg ordene, så kan jeg fikse en, men det er jo ikke alltid man er fornøyd med første resultat...

Ellers kan du prøve denne: www.wordclouds.com/ Jeg har ikke testet den selv.


#9

apan sa for siden:

Jeg fant faktisk denne rett etter at jeg skrev her, funket supert. Har lagd 19 individuelle tilpassede ordskyer i ulike julefasonger, laminert og fikset. Ble bra!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.