Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Daikin stylish varmepumpe - trenger hjelp!

#1

Storm sa for siden:

Hjeeeeelp! Har fått installert en Daikin varmepumpe nå og skjønner ingenting! Håper noen kan hjelpe meg. :hjelp:

Nå har jeg stilt temperaturen på 21 grader, og vi holder på å krepere her - det er så varmt! Hva er feil? Har prøvd både den A (automatisk innstilling) og sol-symbolet. Det forvirrer meg at det er to ulike steder (både til venstre og midt i panelet øverst på fjernkontrollen) man kan velge om man skal ha A eller noe annet. Synes han montøren sa at man helst skal ha på sol-symbolet? Akkurat nå er det sol-symbol i venstre hjørnet, men automatisk i den mellomste ruten.

Kan noen forklare? :desperat:


#2

Elise sa for siden:

På vår har vi mulighet til å velge auto, varme, kjøling. Den viser en sol når man vil ha på varme. Ikke ha på auto, da vil den avkjøle så fort det kommer over ønsket temperatur, og den vil bruke mye energi på opp og ned.

Vi kan også velge hvor for viften skal gå, om den skal ta hensyn til om det er folk i rommet, om den skal blåse på nivå 1, 2 eller 3. Kan hende du har auto på hvor fort viften skal gå? :vetikke:

Fulgte det med bruksanvisning? Hvis ikke så har jeg hatt god hjelp av å google navnet på min varmepumpe, så har jeg fått opp bilde av vår fjernkontroll med forklaring.


#3

Storm sa for siden:

Takk for hjelpen, Elise! Ikke auto, det stemmer med det montøren sa. Nå skrudde jeg ned til 15 grader, håper det hjelper. :knegg: Lastet ned appen nå, men finner ikke min pumpe. Høyt frustrasjonsnivå, kjæresten min på hjelpe meg i morgen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.