Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Praktiske støvletter til brede føtter og kraftige legger

#1

ingling sa for siden:

Det må jo være noen som har gode tips. Altså: Jeg trenger støvletter. I utgangspunktet ønsker jeg meg litt fine med litt høyde på, men det er bare å innse at leggene mine ikke er lagd for det, så da har jeg begynt å tenke at det får fare, og heller fokusere på det praktiske. :knegg: Jeg hadde noen alldeles fantastiske fra Sorel for noen år siden som var vanntette og varme, og om ikke superelegante i hvert fall helt ok. Jeg har forholdsvis brede føtter, så smalt foran er ikke noe sjakktrekk (har vondt i tærne etter å ha gått med sånne i går :knegg:) Og så har jeg såpass kraftige legger at det som passer på foten ikke nødvendigvis passer på leggen. Så spek er vel ganske bred fot og veldig vide. Og ikke inn i hampen stygge, men praktiske. Tips? :vilha:



#3

Millen sa for siden:

Og jeg leste kraftige lepper til slutt og skjønte ikke hva føtter og lepper hadde til felles. :knegg:


#4

ingling sa for siden:

:knegger: Jeg har forsåvidt det også, eller store da. Men det skaper ikke like mange utfordringer!




#7

ingling sa for siden:

Mange fine tips, tusen takk! Jeg ser ideelt for meg at de går litt lenger opp på leggen, siden leggene blir litt "bulete" i sånne lave. :himle: over meg selv. Jeg går nesten utelukkende i kjole, så deilig med noe som varmer litt. Men de dere viser er også veldig fine, så jeg må prøve litt forskjellig!


#8

Billa sa for siden:

Inne på AboutYou.no, hadde de et måleverktøy for listens bredde målt opp mot sko du allerede har :) Og massevis av høye støvletter med skaft i delvis strikk/stretch.


#9

Acino sa for siden:

Legero anbefales. Jeg har breie bein og tykke legger, har både høye og lave støvletter/sko i merket, fora goretex.


#10

Magica sa for siden:

Hva med dr martens? De har jo snøring. :)


#11

nokon sa for siden:

Eg har eit par timberland som ser ut som tursko. Gode og varme, med godt grep i sålen, men på ingen måte fine, særlig ikkje til kjole. Så bruker eg Dr. Martens når eg vil dempe tursko-inntrykket, men dei er strengt tatt ubrukelige på glatta med sålen.


#12

ingling sa for siden:

Jeg tror kanskje jeg må leve med ikke så fine til kjole og heller bytte sko på jobb når jeg er der. :gruble: Dr. Martens har jeg ikke hatt på ørten år, men er ikke de litt stive? Jeg tror jeg vil ha ullfor. Skal sjekke Legero, Acino. Takk til alle!


#13

gnuri sa for siden:

De forede Dr Martens er vesentlig mykere enn de uforede


#14

ingling sa for siden:

Se der ja, det fantest sikkert ikke da jeg var ung. :knirk: Kanskje sjekke det også, da.


#15

gnuri sa for siden:

Jeg klarte aldri å gå inn mine Martens på 80/90-tallet, men de forede kunne jeg bruke med en gang :jupp:


#16

løve70 sa for siden:

Uggs Adirondack :nemlig: Varme og kan justeres med snøring.


#17

Tjorven sa for siden:

Jeg har forede DrMartens, og er veldig fornøyd med dem.


#18

Nenne sa for siden:

Du kan vurdere Evans-sko. Jeg har kjøpt fine, høye støvletter i London som har bred lest og skaft med strikk i. Det går an å bestille fra England og betale toll og tull og alt det der, men jeg ser at Zalando har tatt inn en del.

Det kan være verdt det å bestille fra England altså.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.