Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefal meg en frisør

#1

Toffskij sa for siden:

Anbefal meg en frisør på Sankthanshaugen-/Bislett-sida av Oslo som er a) flink, b) ikke psycho dyr, c) ikke skummel/pretensiøs/skyhøy kjendisfaktor. Jeg skal bare klippe meg, ikke gjøre noen fancy greier, men jeg vil jo gjerne ha en fin klipp.

Bill.mrk. «Skummelt nytt nabolag»


#2

Polyanna sa for siden:

Mulig han ryker på prisfaktoren, og det HENDER han ryker på litt name dropping, men han klipper veldig, veldig bra, og er vanvittig flink på farging (men det er gjerne ikke på menyen for deg).

Men altså: Hans på Kava i Frognerveien.



#4

sindrome sa for siden:

Hvis du kan driste deg ned til Løkka så anbefaler jeg Christian hos Billie Bangs Barbershop and Beauty Bar.


#5

Polyanna sa for siden:

Altså, 1 av 3 på spekken må da være greit. :nemlig:


#6

Maverick sa for siden:

Æh, jeg treffer bare på en av tre i spec, (eller, hva som er sinnsykt dyrt er relativt), og kjendisene er ruskete musikere og ikke influenceropplegg, men flink! Ja! Absolutt! Clou, ved Youngstorget.


#7

Palmen sa for siden:

Hans på Kava er en gave. Både til håret mitt og til humøret mitt.


#8

IzziCreo sa for siden:

På Håret på Solli plass! :hjerter: Jeg har vært fast hos eieren, Henriette, der fra hun og jeg var 25 år yngre enn i dag, og hun er så jordnær og fin, ærlig på hva som funker og dyktig på å se an kundene sine. Hun er nok litt dyr (jeg vet ikke hva som er gjengs frisørpris), men hun har mange dyktige medarbeidere som hun plukker med omhu og datter klipper seg hos en av de yngre (og med mindre erfaring, så da er det rimeligere.) På Håret har en erfaringsrangering, så på hjemmesiden vil du se at prisene endres etter det.


#9

mkj sa for siden:

Jeg har en helt vanlig frisør som ikke er kjempedyrt, som er flink til å klippe og prater akkurat passe. Hun er ei blid dame fra Nord Norge. Men er på Torshov. På andre sida av gata omtrent for slakteren jeg akkurat nå ikke husker navnet på. Hun heter Marita.


#10

m^2 sa for siden:

Cecilie Krogh, eieren til Vest Studio, rett bak slottet. (det er jo ikke SÅ langt fra bislett...)

Hun er flink, jeg storkoser meg hver gang jeg er der for hun er rett og slett herlig, og jeg har ALDRI vært så fornøyd hos frisør som når jeg går ut døra derfra så jeg har tviholdt på henne i årevis nå. Hun er råflink på farge også, men det er kanskje mindre interessant.

Det er hun KK bruker nå for sånne bli-ny-saker, og hun er på GodMorgen Norge og sånt med hår, og har tidligere jobbet med Jan Thomas. Men det er ikke noe pretensiøst eller kjendisfaktorete over det. Du kan evt. ta en titt på instagram, der har salongen egen konto.
Prisfaktor? Aner ikke. Jeg betaler det det koster og går fort :sparke: Ikke vet jeg hva som er gjengs eller billig heller.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.