Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jul i Oslo - igjen

#1

C3PO sa for siden:

Det blir jul i Oslo igjen i år, men litt stusseligere, da moren min feirer julaften med broren min. Jeg kommer også til å antakeligvis jobbe rimelig mye frem mot jul, men satser på å ta fri i romjula - med mindre det kommer noen koronarelatert arbeid.

For å gjøre julen ekstra hyggelig, prøver jeg å tenke på aktiviteter vi ofte ikke gjør eller rekker vanligvis. Jeg tenker også at det kan være fint å bruke jula på å gå ut litt mer enn vanlig og støtte spisesteder/kaféer som sikkert sliter nå. Det virker som om denne julen blir reprisen på ifjor. Er det noen sted du anbefaler? Vi er 5 stykk, så det er derfor jeg tenker mer på kaféer.

Det som foreløpig står på lista er en tur innom kaféen på Frognerseteren på lille julaften. Det gjorde vi for mange år siden, og det var lite folk der, så det kunne jeg tenke meg. Kanskje kombinert med en tur til Roseslottet? Vi prøvde å dra opp dit et par ganger vinteren som var, men det var alltid vanskelig å finne parkering.

Jeg lurer også på en tur på det nye Munchmuseet.

Er nye Halvorsens Conditori verdt det? Jeg har bare vært innom en gang, med kakeprisene var fryktelig høye, så jeg har ikke spist der.


#2

Pelle sa for siden:

Folkemuseet! Det er julepyntet og de pleier å ga pyntet husene til de ulike tidene de er fra.


#3

veobra sa for siden:

Akershus festning pynter til jul og har i alle fall att noen julearrangementer. Mulig det er over, men jeg vil tro et besøk der er koselig.


#4

Orkide sa for siden:

Halvorsens conditori er absolutt verd det. Var der for et par uker siden med utenbys gjester og det var stas!


#5

Storm sa for siden:

Jeg synes Roseslottet er verdt et besøk. Har vært der to ganger, og det har alltid gått greit å finne parkering. Men nå som det er vinter, tar sikkert skifolket de parkeringsplassene som er, så kanskje best å ta t-banen? Det kan jo være en fin tur i seg selv nå på vinteren!


#6

C3PO sa for siden:

Takk for gode svar så langt. Jeg er enig i at det er fin tur med t-banen, men vi bor helt i andre enden av byen, så det er sjelden verdt det for oss å ta offentlig transport opp dit - 1,3 time hver vei er altfor lang tid.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.