Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gavetips 16 år gammel gutt

#1

Lhi-My sa for siden:

Jeg har blitt bedt om å spørre etter gavetips til 16 år gammel gutt. Min datter skal kjøpe noe for ca 300 kr til kjæresten sin. Han har ingen spesielle ønsker, har visst ingen andre hobbyer enn å kjøre diverse motoriserte kjøretøy. Han utdanner seg til lastebilsjåfør. Rolig, hyggelig gutt, men har «alt». Han kler seg i hettegensere fra Gant osv, og det ligger vel godt over budsjettet på 300 kr. Bruker ikke smykker. Noen ideer? Jeg har ikke kjøpt gave til gutter i den alderen på veldig mange år, så her er jeg ikke mye til hjelp.


#2

Apple sa for siden:

T- skjorter fra Gant, thermokopp, drikkeflaske, sporingsbrikke, powerbank, boks med UV- lys som rengjør nøkler etc, lue.

Skjønner at det er vanskelig.


#3

gnuri sa for siden:

Hvis han bruker slikt- saltvannsspray og eller hårspray i et merke han bruker.


#4

star sa for siden:

Deo, dusjgele, spray etc?


#5

GinaK sa for siden:

Eldste kjøper Dusjsåpe fra Rituals og minsten har sagt at han også vil ha sånt. Kan det være noe? Finn en lukt hun liker.
Her brukes grå typer. Lysegrå og mørkegrå.


#6

celebelen sa for siden:

Kinobilletter? Den nyeste Pondus-boka?


#7

Karamell sa for siden:

Deospray fra Hugo Boss eller lignende, hårprodukt, drikkeflaske i stål som holder drikken kald lenge, tskjorte, dusjsåpe, kinobilletter for to, "Statoilkoppen".


#8

Charlie sa for siden:

Vet en sånn gutt som ønsket seg Scania-caps, men ser at det ikke nødvendigvis har overføringsverdi. :knegg:


#9

Isprinsessen sa for siden:

Caps i rett lastebil merke var en god idé.


#10

Lhi-My sa for siden:

Ja, caps hadde sikkert vært bra, men nå har visst datteren min kjøpt genser på HM til ham. «Han må venne seg av med Gant og lære seg å bruke HM», sa hun. Neste gang ble det visst Fretex. :knegg:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.